Alta a la demanda d’ocupació per presol·licitud de prestació/subsidi

Període del procediment: del 15 d’octubre de 2023 al 31 de gener de 2024, ambdós inclosos

Com a requisit per al reconeixement de la prestació/subsidi per part del Servei d’Ocupació Estatal (SEPE), s’ha donat d’alta la teva demanda d’ocupació de manera automatitzada.

IMPORTANT: per accedir a la Cartera de Serveis del SOIB, així com per mantenir la prestació, has de consultar la data trimestral de renovació de la targeta DARDO i renovar-la el dia assenyalat. Més informació a la secció FAQS SOIB.

Pots comprovar la data indicada o fer la renovació del DARDO:

1. A la pàgina web del SOIB a l’apartat EN UN CLIC «Renova o consulta la demanda», introduint el DNI/NIE i la data de naixement.

2. A l’app SOIB, al botó «La meva demanda d’ocupació», «Consultar/Renovar amb DNI», introduint el DNI/NIE i la data de naixement.

3. A la pàgina web del SOIB a l’apartat EN UN CLIC, «Tràmits en línia», «Renovació de demanda», mitjançant usuari i contrasenya o certificat digital. Pots consultar els tutorials.

4. En el telèfon 971225791 o 012, opció 2.

Si tens alguna dificultat, demana una cita telefònica, que pots sol·licitar a:

• La pàgina web del SOIB
• L’app SOIB, a «Demana cita a la teva oficina»
• El telèfon 971225791 o 012, opció 3.

Pots descarregar-te la targeta DARDO en el moment de renovar la demanda a la pàgina web del SOIB o a l’app SOIB. I, en qualsevol moment, a l’apartat «Tràmits en línia», «Duplicat de targeta de demanda», mitjançant usuari i contrasenya o certificat digital.

RECORDA: si vares fer la presol·licitud de prestació al SEPE i després has començat a treballar, la teva demanda d’ocupació estarà en situació administrativa de baixa per alta a la Seguretat Social.

Què pot fer el SOIB per tu? Contacta amb el servei d’orientació en línia SOIB 24·7 i te n’informarem!

Com renovar la demanda d'ocupació

Què feim al SOIB? Cartera de serveis

Guia d'orientació laboral