Millora el teu perfil

L’orientació laboral és un servei d’assessorament especialitzat en la recerca de feina i en la millora del perfil professional. Té com a objectiu oferir eines perquè el procés de trobar una feina, decidir quina formació s’ajusta més a les teves necessitats o descobrir quins dels serveis del SOIB et poden ser útils en la teva trajectòria professional sigui el més eficaç possible.

Per sol·licitar serveis d’orientació només és necessari que estiguis inscrit o inscrita al SOIB. A través del servei SOIB 24·7, pots fer-nos arribar les teves consultes durant les 24 hores del dia dels 7 dies de la setmana. En menys de 48 hores, el nostre personal especialitzat es posarà en contacte amb tu de la manera que triïs.

Accés al servei d’orientació SOIB 24·7

A través d’una primera cita, dissenyarem un itinerari individualitzat per acompanyar-te mentre aconsegueixes els teus objectius. A més, et podem:

  • Derivar als serveis d’orientació especialitzada de què disposa el SOIB, com SOIB Jove o SOIB Dona
  • Assessorar-te pel que fa a l’oferta formativa, ja que està demostrat que la formació és una eina poderosa per millorar les teves opcions de feina i l’accés al mercat de treball
  • Explicar-te què són i com accedir als programes de formació i ocupació, en què et formen mentre fas feina
  • Informar-te sobre els diferents programes de foment de l’ocupació del SOIB

Ja has iniciat un itinerari d’orientació? Contacta amb el teu orientador o orientadora de referència mitjançant el seu correu electrònic o telefònicament.

També t’atendrem a qualsevol oficina de la Xarxa SOIB, sense cita prèvia. L’horari habitual d’atenció al públic és de 9 h a 14 h, excepte festius.