Select Page

SOIB Dona

Què és el programa SOIB Dona?

SOIB Dona posa el focus en les dones que han estat víctimes de violència masclista. Aquesta iniciativa subvenciona a entitats del sector públic i entitats socials sense ànim de lucre els costs salarials derivats de la seva contractació.

Es tracta d’una iniciativa innovadora, pionera a tot l’Estat, per apoderar econòmicament les dones, amb llocs de feina que s’adapten al seu perfil professional i interessos.

El principal objectiu és la inserció laboral de les dones víctimes de violència masclista. Per aquest motiu, les dones rebran l’orientació i el suport específic de la xarxa de tutores del SOIB.

Una vegada que finalitzi la seva contractació mitjançant el programa SOIB Dona, tindran prioritat per accedir a intermediació laboral, ajuts per fomentar la seva contractació a empreses privades, ajuts per a l’autoocupació o formació professional per a l’ocupació.

Aquesta mesura és una de les recollides en el Pla Reacciona del Govern de les Illes Balears.

Què he de fer per participar com a candidata en el programa?

Trobaràs la informació específica a la teva oficina del SOIB, a través de la xarxa de tutores d’orientació laboral per a dones en la teva situació, també als serveis socials municipals o altres dispositius d’atenció a dones víctimes de violència masclista del teu municipi. No dubtis a posar-t’hi en contacte i resoldre dubtes per participar-hi.

Més informació: convocatòria SOIB Dona 2018-2019.

Servei d'Ocupació de les Illes Balears (SOIB):

Camí vell de Bunyola, 43, 1º - Edifici rotonda Asima

Polígon de son Castelló - 07009 Palma

Telèfon 971177900 - Fax 971784942

Servei d'Ocupació de les Illes Balears (SOIB):

Camí vell de Bunyola, 43, 1º - Edifici rotonda Asima

Polígon de son Castelló - 07009 Palma

Telèfon 971177900 - Fax 971784942

 

Servei d'Ocupació de les Illes Balears (SOIB):

Camí Vell de Bunyola, 43, 1ª - edifici rotonda Asima

Polígon de son Castelló - 07009 Palma

Telèfon 971177900 - Fax 971784942

 

AVÍS IMPORTANT

L'empresa on treballes aprova un ERTO? No necessites anar a la teva oficina ni demanar cita: et donarem d'alta automàticament i el SEPE et tramitarà la prestació. Tampoc no necessites renovar la demanda: fins al 30 d’abril ho farem per tu.

Si demanes cita, et telefonarem per, sempre que sigui possible, atendre’t telefònicament amb suport telemàtic perquè no t'hagis de desplaçar. Per a més informació, telefona al 900 101 798 o envía un correo electrónico a laboral@coronavirus.caib.es o a empresa@coronavirus.caib.es

 

AVISO IMPORTANTE

¿La empresa en la que trabajas aprueba un ERTE? No necesitas ir a tu oficina ni pedir cita: te daremos de alta automáticamente y el SEPE te tramitará la prestación. Tampoco necesitas renovar tu demanda: hasta el 30 de abril lo haremos por ti.

Si pides cita, te llamaremos para, siempre que sea posible, atenderte telefónicamente con apoyo telemático para que no tengas que desplazarte. Para más información, llama al 900 101 798 o envia un correo electrónico a laboral@coronavirus.caib.es o a empresa@coronavirus.caib.es

 

.