SOIB Dona

Què és el programa SOIB Dona?

SOIB Dona posa el focus en les dones que han estat víctimes de violència masclista. Aquesta iniciativa subvenciona a entitats del sector públic i entitats socials sense ànim de lucre els costs salarials derivats de la seva contractació. El principal objectiu és la inserció laboral de les dones víctimes de violència masclista. Per aquest motiu, les dones rebran l’orientació i el suport específic de la xarxa de tutores del SOIB. Una vegada que finalitzi la seva contractació mitjançant el programa SOIB Dona, tindran prioritat per accedir a intermediació laboral, ajuts per fomentar la seva contractació a empreses privades, ajuts per a l’autoocupació o formació professional per a l’ocupació.

Es tracta d’una iniciativa innovadora, pionera a tot l’Estat, per apoderar econòmicament les dones, amb llocs de feina que s’adapten al seu perfil professional i interessos.Aquesta mesura és una de les recollides en el Pla Reacciona del Govern de les Illes Balears.

Què has de fer per participar com a candidata en el programa?

Trobaràs la informació específica a la teva oficina del SOIB, a través de la xarxa de tutores d’orientació laboral per a dones en la teva situació, també als serveis socials municipals o altres dispositius d’atenció a dones víctimes de violència masclista del teu municipi. No dubtis a posar-t’hi en contacte i resoldre dubtes per participar-hi.

Convocatòria SOIB Dona 2022-2024

Convocatòria SOIB Dona 2021