SOIB Dona

Què és el programa SOIB Dona?

SOIB Dona és una oportunitat d’inserció laboral adreçada a les dones amb la condició de víctimes de violència masclista.

Aquesta iniciativa subvenciona a entitats del sector públic i entitats socials sense ànim de lucre els costs salarials, inclosa la cotització empresarial a la Seguretat Social, així com els costs d’accions complementàries que es derivin de la contractació durant dotze mesos de dones víctimes de violència masclista en l’àmbit territorial de les Illes Balears.

Les treballadores del programa reben l’orientació i el suport específic de la Xarxa de tutores del SOIB. Una vegada que finalitzi la seva contractació en el marc del programa SOIB Dona, tindran prioritat per accedir a intermediació laboral, ajuts per fomentar la seva contractació a empreses privades i ajuts per a l’autoocupació o formació professional per a l’ocupació, per a reforçar les possibilitats d’una posterior inserció laboral estable.

Es tracta d’una iniciativa innovadora, pionera a tot l’Estat, per apoderar econòmicament les dones, amb llocs de feina que s’adapten al seu perfil professional i interessos.
Aquesta mesura és una de les prioritats recollides en el Pla d’Ocupació de Qualitat de les Illes Balears (POQIB) 2022-2025.

Convocatòries SOIB Dona

Convocatòria SOIB Dona 2022-2024

Convocatòria SOIB Dona 2021

Per a més informació pots adreçar la teva consulta a soibdona@soib.caib.es

Si tens acreditada la condició de dona víctima de violència masclista i estàs interessada a participar al programa SOIB Dona, trobaràs la informació específica a la teva oficina del SOIB, a través de la xarxa de tutores d’orientació laboral. No dubtis a posar-t’hi en contacte i resoldre dubtes.