Punt d’Orientació Acadèmica i Professional

 

      

El Punt d’Orientació Acadèmica i Professional és una iniciativa conjunta entre el SOIB i la Direcció General de Formació Professional que ofereix un servei d’orientació i d’informació transversal en matèria de formació professional. L’objectiu es facilitar la informació clau per a comprendre el Sistema Integrat de Qualificacions i Formació Professional, les vies d’accés a les titulacions reglades o a la formació basada en certificats de professionalitat i les convalidacions possibles. Actualment hi ha sis Punts  d’Orientació Acadèmica i Professional que estan distribuïts per Palma (2), Marratxí, sa Pobla, Maó i Eivissa.

A

Vols saber què estudiar?

Et proporcionam eines per ajudar-te en el procés de decisió del teu projecte professional

A

Vols formar-te i conèixer totes les opcions que tens per qualificar-te?

T’oferim les sortides més adients per aconseguir el teu objectiu professional des del teu punt de partida i de les teves condicions personals.

A

Vols un certificat de professionalitat i aconseguir després un títol d’FP (o a la inversa)?

Et facilitam informació especialitzada en les convalidacions dins el sistema integrat de les qualificacions professionals i la formació professional i també les maneres d’accedir-hi.

A

Vols acreditar la teva experiència professional?

T’expliquem el procediment que has de fer per aconseguir una qualificació professional a partir de la teva experiència laboral i formació no formal

A

Contacta amb el POAP Central o amb les seves extensions

Horari d’atenció al públic de 9 a 14 hores

 

Sa Pobla

Marratxí

Menorca

Eivissa