Beques i ajuts

Quan comencis un curs, el centre impartidor t’informarà sobre totes les beques disponibles i et facilitarà la documentació per sol·licitar-les.

Per motius sanitaris, les sol·licituds es poden presentar de manera presencial en el registre del Servei d’Ocupació de les Illes Balears a les oficines centrals de Palma, al Centre de la Mar a Menorca, i al Centre de Formació Blancadona d’Eivissa, només amb cita prèvia. També pots consultar la llista de tots els centres de la CAIB on es pot registrar documentació.

 

Beques formatives per a majors de 30 anys en atur per cursar Educació Secundària per a Persones Adultes (ESPA), i cicles grau mitjà o superior de FP presencial reglada

 

 

Ajuts per a persones adultes desocupades que cursin accions formatives finançades pel SOIB o impartides per centres propis finalitzades fins al 31 de desembre de 2022 (per a persones amb discapacitat i ajuts de transport, manutenció, allotjament, i per conciliació)

 

SOIB Jove Beques d’Èxit per a joves en atur d’entre 16 i 29 anys, per cursar Educació Secundària per a Persones Adultes (ESPA) i FP presencial

 

Consulta totes les propostes/resolucions de concessió/pagament/denegació

 

Beques formatives per a alumnat de formació professional per a l’ocupació finançada pel SOIB