Select Page

L’oficina sectorial d’Hoteleria i Turisme SOIB EHIB ha convocat un nou job day per seleccionar 14 llocs de treball per a la cadena hotelera BQ Hotels. Per a aquest estiu el grup hoteler necessita personal de serveis de cuina, bar, recepció i pisos per a la zona de Peguera.

Avui matí s’han citat les persones preseleccionades al Casal de Peguera on 4 tècniques del departament d’Orientació i Intermediació i 2 de recursos humans de BQ Hotels han entrevistat 61 candidats. Després, el SOIB remetrà una llista única a la cadena hotelera perquè en faci la selecció final.

Aquest és el primer procés de selecció que es fa per a BQ Hotels i per a enguany s’ha previst convocar dos job days més, la qual cosa suposa una oferta de 115 llocs de feina.

 

 

AVÍS IMPORTANT

L'empresa on treballes aprova un ERTO? No necessites anar a la teva oficina ni demanar cita: et donarem d'alta automàticament i el SEPE et tramitarà la prestació. Tampoc no necessites renovar la demanda: fins al 30 d’abril ho farem per tu.

Si demanes cita, et telefonarem per, sempre que sigui possible, atendre’t telefònicament amb suport telemàtic perquè no t'hagis de desplaçar. Per a més informació, telefona al 900 101 798 o envía un correo electrónico a laboral@coronavirus.caib.es o a empresa@coronavirus.caib.es

 

AVISO IMPORTANTE

¿La empresa en la que trabajas aprueba un ERTE? No necesitas ir a tu oficina ni pedir cita: te daremos de alta automáticamente y el SEPE te tramitará la prestación. Tampoco necesitas renovar tu demanda: hasta el 30 de abril lo haremos por ti.

Si pides cita, te llamaremos para, siempre que sea posible, atenderte telefónicamente con apoyo telemático para que no tengas que desplazarte. Para más información, llama al 900 101 798 o envia un correo electrónico a laboral@coronavirus.caib.es o a empresa@coronavirus.caib.es

 

.