Les oficines del SOIB a Mallorca i Formentera obriran l’horabaixa pel final de la temporada turística

oct. 31, 2019

S’amplia així l’horari d’atenció al públic durant els propers mesos

El Servei d’Ocupació de les Illes Balears obrirà les seves oficines de Mallorca i Formentera durant els horabaixes. Enguany és el tercer any que es posa en marxa aquesta mesura, que és temporal i que té com a objectiu atendre totes les persones que durant la temporada turística han estat contractades de manera temporal.

A partir de l’octubre és habitual que augmentin les sol·licituds de cites a les oficines d’ocupació per inscriure’s com a demandants d’ocupació, una passa prèvia i imprescindible per poder demanar després les seves prestacions o subsidis d’atur al SEPE.

Entre l’octubre i el gener, els mesos en què s’amplia l’horari de les oficines per la finalització de la temporada turística, les cites diàries sol·licitades al SOIB es multipliquen: passen de 900 aproximadament a unes 3.000. És per aquest motiu, i per poder mantenir un servei de qualitat, que s’amplia l’horari d’atenció d’algunes oficines i s’habilita la possibilitat que d’altres facin el mateix si hi ha demanda.

Les oficines que obrin en horari d’horabaixa ho fan de 16:30 a 19:30 i totes són a Mallorca i a Formentera. No obstant això, durant aquesta franja horària només s’atendran persones que hi acudeixin amb una cita prèvia, que es pot sol·licitar a través del 012 o al web de SOIB. Les oficines que no tenen previst fer horari de capvespre intensificaran els seus efectius per poder fer front a l’augment de la demanda dins de l’horari habitual. És el cas de les oficines d’Eivissa i Sant Antoni de Portmany.

Les oficines i dies que oferiran aquest servei d’atenció al públic extraordinari (amb cita prèvia) són les següents:

Oficina Dies d’atenció al públic de 16.30 a 19.30 hores
Felanitx fins al 18/12 dimarts i dimecres
Formentera fins al 20/11 dilluns, dimecres i divendres
Inca del 20/10 al 05/12 dimecres
Miquel Marquès del 04/11 al 21/11 dilluns, dimecres i dijous
Jordi Villalonga del 04/11 al 31/12 dilluns, dimarts, dimecres i dijous
Magaluf del 04/11 al 05/12 dilluns, dimecres i dijous
Manacor fins al 19/12 dimarts i dijous
Mateu Enric Lladó del 04/11 al 21/11 i

del 09/12 al 12/12

dilluns, dimarts i dijous

dilluns i dijous