S’amplia així l’horari d’atenció al públic durant els propers mesos

El Servei d’Ocupació de les Illes Balears obrirà les seves oficines de Mallorca i Formentera durant els horabaixes. Enguany és el tercer any que es posa en marxa aquesta mesura, que és temporal i que té com a objectiu atendre totes les persones que durant la temporada turística han estat contractades de manera temporal.

A partir de l’octubre és habitual que augmentin les sol·licituds de cites a les oficines d’ocupació per inscriure’s com a demandants d’ocupació, una passa prèvia i imprescindible per poder demanar després les seves prestacions o subsidis d’atur al SEPE.

Entre l’octubre i el gener, els mesos en què s’amplia l’horari de les oficines per la finalització de la temporada turística, les cites diàries sol·licitades al SOIB es multipliquen: passen de 900 aproximadament a unes 3.000. És per aquest motiu, i per poder mantenir un servei de qualitat, que s’amplia l’horari d’atenció d’algunes oficines i s’habilita la possibilitat que d’altres facin el mateix si hi ha demanda.

Les oficines que obrin en horari d’horabaixa ho fan de 16:30 a 19:30 i totes són a Mallorca i a Formentera. No obstant això, durant aquesta franja horària només s’atendran persones que hi acudeixin amb una cita prèvia, que es pot sol·licitar a través del 012 o al web de SOIB. Les oficines que no tenen previst fer horari de capvespre intensificaran els seus efectius per poder fer front a l’augment de la demanda dins de l’horari habitual. És el cas de les oficines d’Eivissa i Sant Antoni de Portmany.

Les oficines i dies que oferiran aquest servei d’atenció al públic extraordinari (amb cita prèvia) són les següents:

Oficina Dies d’atenció al públic de 16.30 a 19.30 hores
Felanitx fins al 18/12 dimarts i dimecres
Formentera fins al 20/11 dilluns, dimecres i divendres
Inca del 20/10 al 05/12 dimecres
Miquel Marquès del 04/11 al 21/11 dilluns, dimecres i dijous
Jordi Villalonga del 04/11 al 31/12 dilluns, dimarts, dimecres i dijous
Magaluf del 04/11 al 05/12 dilluns, dimecres i dijous
Manacor fins al 19/12 dimarts i dijous
Mateu Enric Lladó del 04/11 al 21/11 i

del 09/12 al 12/12

dilluns, dimarts i dijous

dilluns i dijous