El SOIB selecciona personal per a THOMAS COOK per treballar a la nova seu central de Palma

Thomas Cook SOIB Palma
G

L’empresa ha de cobrir 24 llocs de feina amb un perfil professional d’auxiliars d’administració

G

La inscripció per poder participar-hi finalitza el dia 7 de febrer

El servei d’intermediació del SOIB Empreses ha iniciat un nou procés de selecció de personal per al grup THOMAS COOK amb l’objectiu de cobrir 24 llocs de feina amb un perfil professional d’auxiliar d’administració per treballar a la nova seu central de Palma.

Les persones interessades, que han d’estar inscrites al SOIB i complir amb els requisits per a l’oferta d’auxiliat d’administració (el perfil professional es pot consultar aqui. Poden enviar fins al dia 7 de febrer el seu currículum vitae al correu: empresa@soib.caib.es.

Amb posterioritat a aquesta data, el SOIB es posarà emb contacte amb les persones que compleixin els requisits per convocar-les a una entrevista de selecció. Aquesta primera entrevista la farà el personal tècnic del SOIB Empreses. Les primeres entrevistes es duran a terme a la seu del SOIB, a partir del 8 de febrer. La fase final es farà amb personal tècnic de Thomas Cook.

El proper mes d’abril, el SOIB Empreses durà a terme una nova selecció de personal d’administració de Thomas Cook per a la seu central de l’empresa i consistità a cobrir 120 llocs de feina per als diferents departaments d’administració i comptabilitat de l’empresa. Per tant, en acabar aquest procès, el servei d’intermediació del SOIB haurà seleccionat 144 persones per treballas a Thomas Cook.

SOIB EMPRESES

El servei de preselecció del personal del SOIB empreses està disponible durant tot l’any i és un dels que registra més sol·licituds. Aquest servei pretén amb aquest tipus d’accions generar noves oportunitats laborals per a les persones aturades i facilitar a les persones inscrites en el SOIB la possibilitat de trobar una ocupació millor, alhora que ofereix a les empreses un instrument d’intermediació eficaç per trobar els perfils adequats en funció de les seves necessitats.

En aquesta línea, el SOIB fa la preselecció de personal a través de la base de dades per trobar els candidats més adecuats, a més de dur a terme la difusió de les ofertes, proporcionar informació i fer les entrevistes per facilitar la tasca de contractació.

D’aquesta manera, gràcies al servei d’intermediació SOIB Empreses, al llarg del 2017 empreses com a Carrefour, Mercadorna, Primark, Melià, Eroski, LIDL, Globalia i Melchor Mascaró, han pogut disposar de professionals qualificats i adaptats als perfils requerits.

Servei d’Ocupació de les Illes Balears (SOIB):

Camí vell de Bunyola, 43, 1º – Edifici rotonda Asima

Polígon de son Castelló – 07009 Palma

Telèfon 971784991 – Fax 971784942

Servei d’Ocupació de les Illes Balears (SOIB):

Camí vell de Bunyola, 43, 1º – Edifici rotonda Asima

Polígon de son Castelló – 07009 Palma

Telèfon 971784991 – Fax 971784942

Servei d’Ocupació de les Illes Balears (SOIB):

Camí Vell de Bunyola, 43, 1ª – edifici rotonda Asima

Polígon de son Castelló – 07009 Palma

Telèfon 971784991 – Fax 971784942