El SOIB preselecciona personal per a cobrir a prop de 300 llocs de treball en supermercats Eroski de Mallorca

abr. 19, 2018

El servei SOIB Empreses ha convocat els dies 18 i 19 d’abril un nou procés de selecció de personal per ocupar prop dels 300 llocs de feina que ofereix la cadena de supermercats Eroski a diferents zones costaneres de Mallorca.

400 persones han estat citades, a la seu de la Conselleria de Treball, Comerç i Indústria, a les jornades en què hi ha hagut una presentació general del grup Eroski, una breu explicació de les característiques dels llocs de treball oferts i una entrevista personal amb els candidats presentats. En acabar el procés de selecció, el SOIB remetrà una llista única perquè en faci la selecció final. Les contractacions començaran a partir d’aquest mes i fins l’octubre.

Per a la primera selecció, els tècnics cercaven perfils professionals per cobrir 235 llocs de caixa i reposició i han estan citades 296 persones. Hi han intervingut 7 tècnics del departament d’Orientació i Intermediació, així com 2 tècnics de recursos humans de l’empresa.

A la jornada de dijous s’oferien 63 llocs, per a la secció de frescs (19 de peixateria, 22 de carnisseria i xarcuteria, 12 de forn i 10 de fruiteria). Per a cobrir aquests perfils el SOIB empreses ha convocat un centenar de persones.

Tots els candidats d’aquesta selecció han tramitat la seva participació mitjançant un formulari en línia i, per aquestes dues convocatòries, se n’han rebut més de 1.000.

L’any passat per mitjà del servei d’intermediació del SOIB, Eroski va dur a terme la selecció de 30 persones per ocupar llocs de feina en els seus supermercats a Mallorca. Una vegada més el SOIB i la Conselleria de Treball reforcen les línies de col·laboració que mantenen amb la cadena d’alimentació per afavorir l’ocupació de qualitat a les Illes.