El SOIB-EURES selecciona professionals d’hoteleria per a la temporada d’hivern 2019-20 a Àustria

oct. 24, 2019

50 aspirants opten a un lloc de feina en el sector turístic i de l’hostaleria

Aquestes ofertes enriqueixen l’experiència professional i milloren les competències transversals

El Servei d’Ocupació de les Illes Balears (SOIB), mitjançant EURES (Xarxa de Serveis d’Ocupació Europeus), han seleccionat professionals del sector turístic i de l’hostaleria per a treballar durant la temporada d’hivern 2019-20 a diferents llocs  de feina que ofereixen el Servei d’Ocupació Austríac (AMS) i empreses de Salzburg.

Les persones seleccionades han d’acreditar capacitat per comunicar-se en el nivell d’alemany sol·licitat, experiència laboral en el sector turístic o formació professional equivalent. Les ofertes laborals de temporada s’adrecen principalment a professionals de l’hostaleria que, amb aquesta experiència laboral a l’estranger, enriquiran el currículum i, a més a més, obtindran competències transversals.

En aquesta convocatòria s’han sol•licitat candidats i candidates amb perfils professionals per a cuina i restaurant, bar, hotel i altres tasques relacionades amb l’hoteleria..

A la jornada, els serveis tècnics del Servei d’Ocupació Austríac (AMS) han exposat les oportunitats de feina a Àustria, en concret, als estats federats de Salzburg; s’han presentat les vacants disponibles i, finalment, s’han entrevistat totes les persones candidates en alemany.

L’auditori de l’Escola d’Hoteleria de les Illes Balears ha acollit avui, per primera vegada, aquesta selecció, que ja s’ha convocat altres anys i en què participa activament personal de SOIB EURES.