Select Page

El servei SOIB Empreses ha convocat avui el tercer procés de selecció de personal per cobrir 195 llocs de feina que ofereix la cadena de supermercats Eroski a la zona de Palma, Llucmajor, Calvià, Binissalem i Andratx. Els perfils professionals que es necessiten cobrir són de caixa/reposició, de la secció de frescs (inclou carnisseria-xarcuteria, peixateria, fruiteria i forn) i de personal de magatzem.

S’han citat més de 280 persones a la Conselleria Transició Energètica i Sectors Productius en dos torns. El job day ha consistit en una presentació general del grup Eroski, una breu explicació de les característiques dels llocs de treball que s’han de cobrir i una entrevista personal. En acabar, SOIB Empreses remetrà una llista única perquè en faci la selecció final.

En aquesta convocatòria amb el grup Eroski, s’han entrevistat 140 candidats. Hi han participat 9 tècniques del departament d’Orientació i Intermediació, i altres 2 de recursos humans de l’empresa.

En total, per a aquesta temporada turística l’oferta de feina dels 5 job days d’Eroski arribarà als 624 llocs.

 

 

AVÍS IMPORTANT

L'empresa on treballes aprova un ERTO? No necessites anar a la teva oficina ni demanar cita: et donarem d'alta automàticament i el SEPE et tramitarà la prestació. Tampoc no necessites renovar la demanda: fins al 30 d’abril ho farem per tu.

Si demanes cita, et telefonarem per, sempre que sigui possible, atendre’t telefònicament amb suport telemàtic perquè no t'hagis de desplaçar. Per a més informació, telefona al 900 101 798 o envía un correo electrónico a laboral@coronavirus.caib.es o a empresa@coronavirus.caib.es

 

AVISO IMPORTANTE

¿La empresa en la que trabajas aprueba un ERTE? No necesitas ir a tu oficina ni pedir cita: te daremos de alta automáticamente y el SEPE te tramitará la prestación. Tampoco necesitas renovar tu demanda: hasta el 30 de abril lo haremos por ti.

Si pides cita, te llamaremos para, siempre que sea posible, atenderte telefónicamente con apoyo telemático para que no tengas que desplazarte. Para más información, llama al 900 101 798 o envia un correo electrónico a laboral@coronavirus.caib.es o a empresa@coronavirus.caib.es

 

.