63 candidats en el job day de Melià Hotels a Eivissa

maig 6, 2019

Nova jornada de selecció organitzada per l’oficina sectorial d’Hoteleria i Turisme SOIB EHIB per a Meliá Hotels Internacional a Eivissa, amb una oferta de 39 llocs de treball per als perfils de cuina, bar, pisos i serveis tècnics. En concret, per a aquesta temporada turística la cadena hotelera necessita cobrir 10 llocs de treball de cuina, 15 de cambrer/a, 10 de pisos i 4 de serveis tècnics.

El Job Day ha tingut lloc al Centre de Formació SOIB – Blanca Dona, on el personal tècnic del SOIB ha fet les entrevistes de preselecció a 63 candidats i el personal de recursos humans de Melià ha fet les entrevistes per a la selecció final.

Per a aquest any, el servei SOIB Empreses i Meliá han organitzat un total de 4 job days a les Illes. El primer es va organitzar a Menorca i es van entrevistar 32 candidats, en el segon, a Calvià, es van entrevistar 122 candidats. En el mes de maig s’ha programat un job day més, a Cales de Mallorca. L’oferta total de llocs de treball tramitats per aquest grup hoteler amb el SOIB Empreses serà de 216.