Select Page

Nova jornada de selecció organitzada per l’oficina sectorial d’Hoteleria i Turisme SOIB EHIB per a Meliá Hotels Internacional a Eivissa, amb una oferta de 39 llocs de treball per als perfils de cuina, bar, pisos i serveis tècnics. En concret, per a aquesta temporada turística la cadena hotelera necessita cobrir 10 llocs de treball de cuina, 15 de cambrer/a, 10 de pisos i 4 de serveis tècnics.

El Job Day ha tingut lloc al Centre de Formació SOIB – Blanca Dona, on el personal tècnic del SOIB ha fet les entrevistes de preselecció a 63 candidats i el personal de recursos humans de Melià ha fet les entrevistes per a la selecció final.

Per a aquest any, el servei SOIB Empreses i Meliá han organitzat un total de 4 job days a les Illes. El primer es va organitzar a Menorca i es van entrevistar 32 candidats, en el segon, a Calvià, es van entrevistar 122 candidats. En el mes de maig s’ha programat un job day més, a Cales de Mallorca. L’oferta total de llocs de treball tramitats per aquest grup hoteler amb el SOIB Empreses serà de 216.

 

 

AVÍS IMPORTANT

L'empresa on treballes aprova un ERTO? No necessites anar a la teva oficina ni demanar cita: et donarem d'alta automàticament i el SEPE et tramitarà la prestació. Tampoc no necessites renovar la demanda: fins al 30 d’abril ho farem per tu.

Si demanes cita, et telefonarem per, sempre que sigui possible, atendre’t telefònicament amb suport telemàtic perquè no t'hagis de desplaçar. Per a més informació, telefona al 900 101 798 o envía un correo electrónico a laboral@coronavirus.caib.es o a empresa@coronavirus.caib.es

 

AVISO IMPORTANTE

¿La empresa en la que trabajas aprueba un ERTE? No necesitas ir a tu oficina ni pedir cita: te daremos de alta automáticamente y el SEPE te tramitará la prestación. Tampoco necesitas renovar tu demanda: hasta el 30 de abril lo haremos por ti.

Si pides cita, te llamaremos para, siempre que sea posible, atenderte telefónicamente con apoyo telemático para que no tengas que desplazarte. Para más información, llama al 900 101 798 o envia un correo electrónico a laboral@coronavirus.caib.es o a empresa@coronavirus.caib.es

 

.