30 persones treballaran durant quatre mesos a l’Ajuntament de Maó en el segon torn del programa SOIB Reactiva

abr. 30, 2021

El batle de Maó, Héctor Pons, el regidor de Formació i Ocupació, Carlos Montes, i la directora del SOIB a Menorca, Míriam Cuerva, han donat la benvinguda a les 30 persones que s’incorporen a treballar a l’Ajuntament de Maó, gràcies a la convocatòria de subvencions SOIB Reactiva 2020.

Es tracta de les contractacions del 2n torn que estan dirigides a persones de 30 anys o més, aturades de llarga durada, i persones desocupades de 30 anys o més, de curta durada, afectades directament per la crisi econòmica causada per la COVID-19.

En aquest segon torn s’han contractat 18 dones i 12 homes que, des del mes de maig i durant quatre mesos, treballaran en l’execució d’obres i serveis d’interès general i social als diferents centres municipals.

«Projecte Reactiva Maó 2020» ha permès contractar un total de 72 persones i ha rebut una subvenció del SOIB de més de 592.000 euros per als dos torns.

El programa SOIB Reactiva 2020 està promogut pel SOIB i cofinançat pel Fons Social Europeu en el marc dels Programes Operatius d’Ocupació Juvenil i Regional 2014-2020, per fons de l’Estat a través de Conferència Sectorial i pel Fons per afavorir l’Impuls del Turisme Sostenible (ITS).