30 persones treballaran a l’Ajuntament de Manacor en el segon torn de contractacions del programa SOIB Reactiva 2020

maig 4, 2021

El batle de Manacor, Miquel Oliver, la delegada de Desenvolupament Local, Núria Hinojosa, i la directora de l’oficina del SOIB de Manacor, Catalina Font, han donat la benvinguda a les persones beneficiàries del segon torn del projecte «Reactiva’t Manacor». Gràcies al programa SOIB Reactiva 2020 el municipi comptarà amb 30 nous treballadors que desenvoluparan la seva feina en diferents àrees durant quatre mesos.

En concret, s’han incorporat 1 persona de la Línia 1, adreçada a joves menors de 30 anys a l’atur, 11 de la línia 2, per a persones desocupades de 30 anys o més, aturades de llarga durada i, les 18 restants, corresponen a persones desocupades de 30 anys o més, de curta durada, afectades directament per la crisi de la COVID-19.

Entre els perfils del personal contractat hi ha xofers, peons de manteniment, oficials manteniment, informadors ambientals, una geògrafa, una historiadora de l’art i una auxiliar administrativa, els quals treballaran a diferents departaments municipals com Serveis Generals, Esports, Educació, Urbanisme i Medi Ambient.

Per executar aquest projecte, el Servei d’Ocupació de les Illes Balears ha concedit a l’Ajuntament de Manacor una subvenció de més de 853.000 euros que beneficiarà un total de 85 persones en els dos torns que preveu la convocatòria.