Test privat

maig 24, 2018

El SOIB ha participat, per primera vegada, a la Fira de Formació Professional que ha organitzat l’IES Manacor, els dies 17 i 18 de maig, per promocionar els cicles formatius que s’ofereixen en els instituts i centres educatius de Manacor, Sant Llorenç, Son Servera, Santanyí, Sineu, Artà, Felanitx, Camps i Capdepera. L’objectiu és mostrar als visitants el ventall de l’oferta formativa del seu centre i així els alumnes accedeixen a tota la informació per decidir l’itinerari professional que més s’adapta a les seves necessitats.

El servei SOIB JOVE ORIENTACIÓ i el POAP (Punt d’Orientació Acadèmica Professional) han compartit un estand per proporcionar les eines i els recursos que facilitin la presa de decisions sobre el seu futur, tant acadèmic, professional o personal. Durant el transcurs de la fira, les tècniques dels serveis del SOIB han atès consultes dels orientadors, professors i alumnes de 4rt d’ESO sobre FP. Especialment s’ha informat de la FP Dual i a distància, dels processos d’admissió a FP de Grau Mitjà i Superior i dels accesos a la Universitat.

El SOIB JOVE ORIENTACIÓ és un servei d’orientació vocacional que ofereix una atenció individualitzada per orientar, assessorar i acompanyar els joves d’entre 16 i 29 anys, que no estudien ni treballen i volen millorar el seu futur professional.

Uns 1.200 estudiants han recorregut durant aquests dos dies els diferents estands per conèixer les possibilitats que ofereixen els tres cicles de formació professional que es donen a Manacor i a la comarca de Llevant. En concret, s’ha informat sobre més de trenta estudis diferents de Formació Professional.