Seleccionades 72 persones per ocupar un lloc de feina de socorrista de piscina per a l’empresa Salvament Aquàtic

gen. 27, 2022

L’oficina sectorial d’Hoteleria i Turisme SOIB EHIB ha organitzat avui una jornada de selecció de personal per a l’empresa Salvament Aquàtic de les Illes Balears dedicada al socorrisme tant a platges públiques com a piscines d’hotel o parcs aquàtics. L’empresa, ubicada a Inca, necessita cobrir llocs de feina de socorristes per a la propera temporada d’estiu a Mallorca, Menorca i Eivissa.

Per a aquest job day, el SOIB ha citat els candidats a la seu de l’Escola d’Hoteleria i s’han preseleccionat 72 persones de Mallorca que prèviament van emplenar un formulari d’inscripció i complien els requisits de l’oferta de feina.

Després de la presentació genèrica i d’una breu explicació del procés, els tècnics del SOIB i de l’empresa s’han encarregat de fer, en dos torns, les entrevistes individuals. En acabar, el SOIB remetrà una llista única perquè Salvament Aquàtic en faci la selecció final, després de les proves de piscina que tindran lloc més endavant.

Totes les persones que siguin seleccionades per l’empresa rebran la formació de socorrista, en cas de no tenir-la i els contractes tindran una durada de sis mesos.