Seleccionades 68 persones per ocupar un lloc de feina de socorrista de piscina per a l’empresa Salvament Aquàtic

febr. 3, 2020

L’oficina sectorial d’Hoteleria i Turisme SOIB EHIB ha organitzat avui una jornada de selecció de personal per a l’empresa Salvament Aquàtic de les Illes Balears dedicada al socorrisme tant a platges públiques com a piscines d’hotel o parcs aquàtics. L’empresa, ubicada a Inca, necessita cobrir 500 llocs de socorristes per a la temporada d’estiu a Mallorca, Menorca i Eivissa.

Per a aquest job day, el SOIB ha citat els candidats a la seu de l’Escola d’Hoteleria de les Illes Balears i s’han preseleccionat 68 persones de Mallorca que prèviament van emplenar un formulari d’inscripció i complien els requisits de l’oferta de feina.

Després de la presentació genèrica i d’una breu explicació del procés, els tècnics del SOIB i de l’empresa s’han encarregat de fer, en dos torns, les entrevistes individuals. En acabar, el SOIB remetrà una llista única perquè Salvament Aquàtic en faci la selecció final, després de les proves de piscina que tindran lloc durant el mes de febrer.

Totes les persones que siguin seleccionades per l’empresa rebran la formació de socorrista, en cas de no tenir-la. Els contractes seran de sis mesos.