Segon procés de selecció per cobrir 45 llocs de feina als hotels d’Iberostar de la zones de Manacor i Santanyí

març 12, 2019

El servei SOIB Empreses ha convocat el segon procés de selecció de personal per ocupar 45 llocs de feina que ofereix la cadena Iberostar. Per a aquest estiu, el grup hoteler necessita personal de recepció, cuina, bar i pisos per als hotels de les zones Cala Millor, Font de sa Cala (Cala Rajada-Capdepera), Cala Barca (Portopetro-Santanyí) i Cala Romàntica (Porto Cristo).

S’ha citat les persones preseleccionades a l’Auditòrium sa Màniga de Cala Millor on els tècnics del departament d’Orientació i Intermediació i el personal de recursos humans d’Iberostar han fet 157 entrevistes. Després, el SOIB remetrà una llista única a la cadena hotelera perquè en faci la selecció final. En aquest job day s’oferien 10 llocs dels perfils de recepció, 10 de cuina, 10 de bar i 15 de pisos. La data de contractació prevista és a partir de març o abril.

El pròxim job day que organitzarà l’oficina sectorial d’Hoteleria i Turisme tindrà lloc el 18 de març i es durà a terme a la Casa de Cultura d’Alcúdia. En aquest nou procés també se seleccionaran 45 llocs de feina per als hotels d’Iberostar de les zones de Platja de Muro i del Port d’Alcúdia.

Durant aquest mes, el SOIB Empreses té previst organitzar un total de 3 job days per aquest grup hoteler la qual cosa suposa una oferta de més de 130 llocs de feina dels perfils de cuina, bar, recepció i pisos.

Per una altra banda, fins abril s’han programat diversos processos de selecció per gestionar més llocs de feina per als grups hotelers Iberostar, Garden Hotels i BQ Hotels i per a cadenes de supermercats com Mercadona i Eroski.