Realitzades 164 entrevistes a la primera jornada de selecció de 45 llocs de feina per a Iberostar a Palma i Calvià

març 4, 2019

El servei SOIB Empreses ha convocat un nou procés de selecció de personal per ocupar 45 llocs de feina que ofereix la cadena Iberostar. Per a aquest estiu, el grup hoteler necessita personal de recepció, cuina, bar i pisos per als hotels de les zones de Palma i Calvià.

S’ha citat més de 300 persones preseleccionades a l’Escola d’Hoteleria a una jornada en què sel’s ha fet una presentació general de l’empresa, una explicació de les característiques dels llocs de treball, de les condicions de les ofertes i dels requisits. Els tècnics del departament d’Orientació i Intermediació i el personal de recursos humans d’Iberostar han fet 164 entrevistes amb els candidats. En acabar aquest procés, el SOIB remetrà una llista única a la cadena hotelera perquè en faci la selecció final. En aquest job day s’oferien 10 llocs dels perfils de recepció, 10 de cuina, 10 de bar i 15 de pisos. La data de contractació prevista és a partir de març/abril.

Es tracta de la primera selecció d’enguany que realitza l’oficina sectorial d’Hoteleria i Turisme. El proper dimarts 12 de març es durà a terme a Cala Millor un nou procés per seleccionar personal per a Iberostar, concretament 45 llocs de feina per als hotels de les zones de Manacor i Santanyí.

Durant aquest mes de març, el SOIB Empreses té previst organitzar un total de 3 job days per aquest grup hoteler la qual cosa suposa una oferta de més de 130 llocs de feina dels perfils de cuina, bar, recepció i pisos. 

Per una altra banda, per als mesos de març i abril ja s’han programat diversos processos de selecció per gestionar més llocs de feina per als grup hotelers Iberostar, Garden Hotels i BQ Hotels i per a companyies com Mercadona i Eroski.