Presentats els dos projectes mixts de l’Ajuntament de Sant Antoni «SOIB 30 Sant Antoni Net I» i «SOIB Jove Sant Antoni Es Forma III»

febr. 9, 2022

L’alcalde de Sant Antoni de Portmany, Marcos Serra, acompanyat per la regidora d’Interior, Maria Ribas, i per la directora insular del SOIB a Eivissa, Dolors Roig han presentat avui els programes de formació i ocupació «SOIB 30 Sant Antoni Net I» i «SOIB Jove Sant Antoni Es Forma III»

Aquests dos programes SOIB JOVE I SOIB 30 FORMACIÓ I OCUPACIÓ han permès la contractació de 20 persones que van començar a treballar el passat 14 de desembre de 2021 gràcies a la subvenció concedida que pujar fins a 311.218 euros.

A través de ‘Sant Antoni Es Forma III’, dirigit a persones desocupades menors de 30 anys, 5 homes i 5 dones fan feina que combinen amb les 1561 hores de formació teòrica i té una durada de 12 mesos.

Per la seva banda, ‘Sant Antoni Net I’, orientat a 10 persones desocupades de 30 anys o més, compta amb 10 dones contractades durant sis mesos i una formació de més de 700 hores.

L’alumnat treballador que finalitzi amb èxit ambdós programes de SOIB Jove i SOIB 30 Formació i Ocupació obtindran un Certificat de Professionalitat de Nivell 1, o el d’Operacions auxiliars de serveis administratius i generals o de Neteja de superfícies i mobiliari en edificis i locals. A més, també rebran formació en informàtica i internet, inserció laboral, català, tècniques de recerca de feina i en sensibilització en igualtat d’oportunitats, entre d’altres.

‘Sant Antoni Es Forma III’ es finançat amb fons de Conferència Sectorial i pot estar cofinançada pel Fons Social Europeu, a través del Programa Operatiu d’Ocupació Juvenil per al període 2014-2020. ‘Sant Antoni Net I’, té finançament de fons del SOIB, mitjançant Conferència Sectorial.