Nova selecció per cobrir 45 llocs de feina a Iberostar per als hotels de la zona d’Alcúdia i Muro

març 18, 2019

L’oficina sectorial d’Hoteleria i Turisme del SOIB ha organitzat el tercer procés de selecció de personal per ocupar 45 llocs de feina que ofereix la cadena Iberostar a Mallorca. El grup hoteler necessita per a aquest estiu personal de recepció, cuina, bar i pisos per als hotels ubicats a la Platja de Muro i al Port d’Alcúdia.

Les persones preseleccionades, a través dels formularis d’inscripció, han acudit avui a la Casa de Cultura d’Alcúdia on els tècnics del departament d’Orientació i Intermediació i el personal de recursos humans d’Iberostar han fet 133 entrevistes. En acabar, el SOIB remetrà una llista única a la cadena hotelera perquè en faci la selecció final. La previsió de contractació és a partir de març o abril.

Durant aquest mes, el SOIB Empreses ha realitzat un total de 3 job days per a aquest grup hoteler la qual cosa suposa una oferta de més de 130 llocs de feina dels perfils de cuina, bar, recepció i pisos.

Per una altra banda, fins a abril s’han programat diversos processos de selecció per gestionar més llocs de feina per als grups hotelers Iberostar, Garden Hotels, BQ Hotels i Meliá i per a cadenes de supermercats com Mercadona, Eroski i Carrefour.