El SOIB Empreses ha convocat avui un nou job day per preseleccionar els alumnes que podran participar en el procés de Formació amb Compromís de Contractació de l’àrea d’Atenció Sociosanitària, per a la residència Domus Vi (SARquavitae).

En aquesta segona preselecció s’ofereixen 15 places per a la residència de Costa d’en Blanes, a Calvià. Els alumnes tendran l’oportunitat de formar-se en el certificat de professionalitat de nivell 2 «Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials» de 450 hores de durada (370 hores teòriques + 80 hores de pràctiques). En el job day, convocat a la mateixa residència, s’hi han presentat una trentena de persones, de les quals, després, l’empresa haurà de fer la selecció final.

Una vegada finalitzada la formació, com a mínim un 60 % de les persones aptes seran contractades a alguna de les residències de Domus Vi (SARquavitae). La contractació es farà com a màxim en el termini de 6 mesos des que acabi la formació.

A la primera jornada, s’hi varen presentar una cinquantena de persones, de les quals 36 varen ser aptes i ara l’empresa haurà de seleccionar els candidats que podran formar-se a les residències de Domus Vi (SARquavitae), 15 a Palma, i altres 15 a Marratxí.

Aquesta actuació s’emmarca en el programa SOIB Formació amb Compromís de Contractació  que pretén millorar les aptituds i les competències professionals oferint una formació ajustada a les necessitats del mercat de treball i atenent els requeriments de productivitat i competitivitat de les empreses.