Nova jornada de selecció de SOIB Formació amb Compromís de Contractació en Atenció Sociosanitària per a la residència Domus Vi (SARquavitae) a Calvià

gen. 29, 2019

El SOIB Empreses ha convocat avui un nou job day per preseleccionar els alumnes que podran participar en el procés de Formació amb Compromís de Contractació de l’àrea d’Atenció Sociosanitària, per a la residència Domus Vi (SARquavitae).

En aquesta segona preselecció s’ofereixen 15 places per a la residència de Costa d’en Blanes, a Calvià. Els alumnes tendran l’oportunitat de formar-se en el certificat de professionalitat de nivell 2 «Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials» de 450 hores de durada (370 hores teòriques + 80 hores de pràctiques). En el job day, convocat a la mateixa residència, s’hi han presentat una trentena de persones, de les quals, després, l’empresa haurà de fer la selecció final.

Una vegada finalitzada la formació, com a mínim un 60 % de les persones aptes seran contractades a alguna de les residències de Domus Vi (SARquavitae). La contractació es farà com a màxim en el termini de 6 mesos des que acabi la formació.

A la primera jornada, s’hi varen presentar una cinquantena de persones, de les quals 36 varen ser aptes i ara l’empresa haurà de seleccionar els candidats que podran formar-se a les residències de Domus Vi (SARquavitae), 15 a Palma, i altres 15 a Marratxí.

Aquesta actuació s’emmarca en el programa SOIB Formació amb Compromís de Contractació  que pretén millorar les aptituds i les competències professionals oferint una formació ajustada a les necessitats del mercat de treball i atenent els requeriments de productivitat i competitivitat de les empreses.