Més de 170 candidats entrevistats en els 2 job days de Carrefour

abr. 25, 2019

El servei SOIB Empreses ha seleccionat durant dos dies personal per ocupar 55 llocs de treball que ofereix la cadena d’hipermercats Carrefour a Palma (Son Cotoner, Porto Pí, Coll d’en Rabassa i Gral. Riera). Els perfils sol·licitats són per a les àrees de carnisseria, xarcuteria, peixateria, fruiteria, forn, secció de cafè-bar, venda d’electrònica, a més de 4 llocs de treball per a manteniment.

Per a aquestes dues job days el SOIB ha citat els candidats a la seu de la Conselleria de Treball, Comerç i Indústria. En la primera selecció d’ahir es van entrevistar 73 persones i avui 98, tots ells van omplir un formulari d’inscripció.

Després de la presentació genèrica del grup i d’una breu explicació del procés, els 6 tècnics del SOIB s’han encarregat de fer, en dos torns, les entrevistes personals. En acabar, el SOIB remetrà una llista única perquè Carrefour faci la selecció final al seu III Foro de Empleo que tindrà lloc el mes que ve. Les contractacions s’iniciaran a partir de maig de forma progressiva.

El mes de juny també està previst convocar dues jornades de selecció per a l’hipermercat de Sa Coma i completar així les plantilles d’aquesta temporada turística.

L’any passat a través del servei d’Orientació i Intermediació del SOIB, Carrefour seleccionà 207 persones per ocupar diferents llocs de treball als seus establiments de Mallorca.