Lliurats els diplomes als alumnes del programa SOIB DUAL VULNERABLES d’Esment Escola Professional

març 3, 2020

18 aprenents de cuina, restauració i sala, neteja, jardineria, arts gràfiques i auxiliar administratiu d’Esment Escola Professional, han rebut els diplomes que n’acrediten la Formació Dual.

A través de la línia de subvencions SOIB DUAL VULNERABLES, destinada a millorar l’ocupabilitat, la qualificació i la inserció de les persones amb discapacitat o en risc d’exclusió social, els alumnes han aconseguit un contracte de formació retribuït i podran obtenir un certificat de professionalitat.

A l’acte, hi han assistit la directora del SOIB, Ana Aguaded, presidenta d’Amadip Esment Fundació, Montserrat Fuster, l’equip de formadors i orientadors, així com les empreses col·laboradores i els familiars.

En el parlament de cloenda, Ana Aguaded s’ha referit a l’èxit de la formació dual que registra un alt grau d’inserció laboral i ha animat Amadip Esment a continuar endavant perquè ja són un referent autonòmic.

Amadip Esment participa des de 2015 en aquest programa, pioner a les Illes Balears, i que fins l’any passat ha permès la qualificació de 154 joves i ha arribat a assolir taxes d’inserció del 80 %.