Select Page

18 aprenents de cuina, restauració i sala, neteja, jardineria, arts gràfiques i auxiliar administratiu d’Esment Escola Professional, han rebut els diplomes que n’acrediten la Formació Dual.

A través de la línia de subvencions SOIB DUAL VULNERABLES, destinada a millorar l’ocupabilitat, la qualificació i la inserció de les persones amb discapacitat o en risc d’exclusió social, els alumnes han aconseguit un contracte de formació retribuït i podran obtenir un certificat de professionalitat.

A l’acte, hi han assistit la directora del SOIB, Ana Aguaded, presidenta d’Amadip Esment Fundació, Montserrat Fuster, l’equip de formadors i orientadors, així com les empreses col·laboradores i els familiars.

En el parlament de cloenda, Ana Aguaded s’ha referit a l’èxit de la formació dual que registra un alt grau d’inserció laboral i ha animat Amadip Esment a continuar endavant perquè ja són un referent autonòmic.

Amadip Esment participa des de 2015 en aquest programa, pioner a les Illes Balears, i que fins l’any passat ha permès la qualificació de 154 joves i ha arribat a assolir taxes d’inserció del 80 %.

 

 

AVÍS IMPORTANT

L'empresa on treballes aprova un ERTO? No necessites anar a la teva oficina ni demanar cita: et donarem d'alta automàticament i el SEPE et tramitarà la prestació. Tampoc no necessites renovar la demanda: fins al 30 d’abril ho farem per tu.

Si demanes cita, et telefonarem per, sempre que sigui possible, atendre’t telefònicament amb suport telemàtic perquè no t'hagis de desplaçar. Per a més informació, telefona al 900 101 798 o envía un correo electrónico a laboral@coronavirus.caib.es o a empresa@coronavirus.caib.es

 

AVISO IMPORTANTE

¿La empresa en la que trabajas aprueba un ERTE? No necesitas ir a tu oficina ni pedir cita: te daremos de alta automáticamente y el SEPE te tramitará la prestación. Tampoco necesitas renovar tu demanda: hasta el 30 de abril lo haremos por ti.

Si pides cita, te llamaremos para, siempre que sea posible, atenderte telefónicamente con apoyo telemático para que no tengas que desplazarte. Para más información, llama al 900 101 798 o envia un correo electrónico a laboral@coronavirus.caib.es o a empresa@coronavirus.caib.es

 

.