L’alumnat de SOIB Jove Formació i Ocupació del projecte Alforí acaba el contracte de 12 mesos al Consell Insular de Menorca

oct. 22, 2021

La directora insular d’Ocupació, Innovació i Cooperació Local, Nati Benejam, i la directora insular del SOIB de Menorca, Míriam Cuerva, han participat juntament en els alumnes-treballadors i el personal docent, en l’acte de cloenda del projecte ALFORÍ, que forma part del Programa SOIB Jove Formació i Ocupació.

Durant l’acte, que ha tengut tengut lloc al Llatzeret de Maó, l’alumnat ha presentat un resum de totes les tasques executades durant tot aquest any del programa mixt en el qual s’han format per a treballar com a peons agraris i forestals.

En el projecte Alforí, adreçat a joves d’entre 16 i 29 anys, han participat 5 homes i 5 dones, que han executat tasques forestals i agrícoles per al manteniment dels espais gestionats pel Consell de Menorca, com el Llatzeret, la finca d’Alforí, es Milà i Torelló. En total han fet 1.568 hores (750 de formació i 818 de treball efectiu).

EL programa SOIB JOVE Formació i Ocupació és finançat pel SOIB amb la participació del SEPE, la Garantia Juvenil i el Fons Social Europeu i compta amb una aportació de 215.484 €.

Gràcies als programes SOIB 30 i SOIB Jove Formació i Ocupació 2019, s’han contractat 30 persones que han participat en els 3 projectes impulsats pel Consell Insular de Menorca, la qual cosa suposa una inversió de més de 500.000 euros.