L’alumnat de SOIB 30 Formació i Ocupació del projecte Bristol 170-II acaba el contracte de 9 mesos a l’Ajuntament de Maó

des. 12, 2019

El director general de Model Econòmic i Ocupació, Llorenç Pou, el batle de Maó, Héctor Pons, el tinent d’Alcaldia d’Esports, Formació i Ocupació, Carlos Montes, la consellera de Mobilitat del Consell Insular, Francesca Gomis, i la directora insular del SOIB, Míriam Cuerva, han assistit a l’acte de cloenda del projecte Bristol 170-II que forma part del Programa SOIB 30 Formació i Ocupació. 

El projecte Bristol 170-II es va iniciar el passat mes de març, per la iniciativa emmarcada en el Programa finançada amb fons del SOIB, mitjançant Conferència Sectorial, dirigit a persones de més de 30 anys en situació d’atur i que té una aportació de 156.652,10 €.

Els 10 alumnes- treballadors, 8 dones i 2 homes, finalitzen ara els contractes de 9 mesos de durada. L’activitat s’ha centrat en l’ampliació i millora del servei d’atenció turística; l’estudi de la implementació de l’ecoturisme, la redacció i promoció de la xarxa de sendes urbanes, i la preparació d’itineraris turístics per a grups escolars i col·lectius. Per això, s’han dedicat a atendre en els punts d’informació turística del municipi, ubicats al Claustre del Carme, Ca n’Oliver, el Teatre Principal, la plaça de l’Esplanada i l’estació d’autobusos, respectivament. A més, s’han format en el certificat de professionalitat de nivell 3, Promoció turística local i informació al visitant, de 570 hores de durada.

Gràcies al Programa SOIB 30 Formació i Ocupació, des de l’any 2015 fins al 2018, 53 persones han estat contractades per l’Ajuntament de Maó la qual cosa suposa una inversió de 827.914,42 €.