L’Ajuntament d’Inca incorpora 16 treballadors gràcies al programa SOIB Visibles 2018

gen. 14, 2019

Un total de 16 treballadors s’incorporen a l’Ajuntament d’Inca a través del programa SOIB Visibles 2018, finançat pel Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social. El batle d’Inca, Virgilio Moreno, la regidora de Formació i Ocupació, Alice Weber, el director del SOIB, Pere Torrens, i altres membres de l’equip de govern, han donat la benvinguda al nou personal.

El projecte d’inserció laboral «Inca en Marxa» comença aquest mes el seu segon període, que es perllongarà fins al juliol, i amb el qual es pretén millorar i mantenir l’entorn urbà de la ciutat. La relació de llocs de feina de les noves incorporacions és la següent: 3 oficials picapedrers, 4 peons picapedrers, 1 oficial jardineria, 1 peó jardiner, 1 peó pintor, 5 de consergeria i una d’auxiliar administrativa.

Per altra banda, 28 persones contractades,13 homes i 15 dones, ja han acabat el contracte de sis mesos previstos en el primer període del projecte.

Mitjançant la convocatòria vigent, un total de 44 persones majors de 35 anys i desocupades han pogut treballar al consistori inquer amb una dotació econòmica de més de 394.243 €.

Des de 2015 fins a l’actualitat el programa SOIB Visibles ha permès contractar 130 persones a l’Ajuntament d’Inca que ha disposat d’un pressupost de més d’un milió d’euros per afrontar les contractacions.