L’Ajuntament de Maó posa en marxa un projecte de SOIB REACTIVA 2021 que beneficia a 17 persones

febr. 8, 2022

El batle de Maó, Héctor Pons, el regidor de Formació i Ocupació, Carlos Montes, la directora del SOIB a Menorca, Míriam Cuerva, i altres representants de la corporació municipal han donat la benvinguda a les 17 persones que avui s’incorporen a treballar en diferents departaments municipals gràcies a la convocatòria de subvencions SOIB Reactiva 2021.

Aquest programa té com objectiu finançar projectes que inclouen i fomenten la contractació de persones aturades, que no es puguin inserir en el mercat laboral, a causa de la crisi econòmica derivada de la Covid-19, i així mantenir les competències professionals i millorar-ne l’ocupabilitat.

SOIB REACTIVA 2021 s’estructura en tres línies, que permeten la contractació de persones desocupades durant un període de 6 mesos. De la línia 1 per a joves menors de 30 anys inscrits en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil s’han contractat 6 persones, de la 2, dirigida a persones de 30 anys o més, en situació d’atur de llarga durada, altres 6; i, 5 més de la línia 3, per a persones de 30 anys o més, que no estiguin en situació d’atur de llarga durada.

El projecte SOIB REACTIVA MAÓ 2021 ha rebut una subvenció de 151.603,79 € i la convocatòria està cofinançat pel Fons Social Europeu en el marc dels Programes Operatius d’Ocupació Juvenil i Regional 2014-2020, i per fons de l’Estat, a través de la Conferència Sectorial.