La presidenta Armengol dona la benvinguda a 55 persones contractades a l’Ajuntament de Palma gràcies al programa SOIB Reactiva 2022

des. 1, 2022

Gràcies a aquesta iniciativa del SOIB, que té una durada de 6 mesos, aquestes persones que estaven en situació d’atur treballaran a diverses àrees de l’Ajuntament de Palma

La presidenta del Govern, Francina Armengol, acompanyada del conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela, i el batle de Palma, José Hila, han donat la benvinguda a 55 persones que estaven en situació d’atur, les quals faran feina durant 6 mesos a l’Ajuntament de Palma gràcies a SOIB Reactiva 2022. El programa té un pressupost de 816.498 euros, 799.856 aportats pel SOIB i 16.641, per PalmaActiva.

A la benvinguda a les 55 persones contractades gràcies a SOIB Reactiva 2022 han assistit també el director general Model Econòmic i Ocupació, Llorenç Pou; la directora general del SOIB, Pilar Ortiz; el gerent de PalmaActiva, Miquel Carranza, i la directora general d’Ocupació de l’Ajuntament, Gabrielle Ripoll.

25 persones joves i 30 en situació d’atur de llarga durada ocuparan diverses places a l’Ajuntament de Palma
El programa SOIB Reactiva PalmaActiva beneficiarà 25 persones joves menors de 30 anys desocupades (línia 1), en els treballs següents:
– Aux. administratiu/va (22)
– Auxiliar de logística-magatzem (1)
– Auxiliar recepcionista (1)
– Peó de manteniment (1)

A més, altres 30 persones en atur de llarga durada de 30 anys o més (línia 2) ocuparan places a l’Ajuntament de Palma:
– Auxiliar administratiu/va (6)
– Administratiu/iva (15)
– Auxiliar recepcionista (7)
– Oficial de manteniment (1)
– Tècnic/a auxiliar d’arxiu (1)

Les persones contractades faran feina a diferents àrees com ara Llicència d’Activitats, policia local, Patronat Municipal d’Escoletes i IMI, entre d’altres. També col·laboraran als departaments d’Urbanisme, poliesportius municipals i a les seus i al centre d’empreses de PalmaActiva.