Entrevistats més de 90 candidats en el job day de l’hotel Pure Salt Luxury de Port Adriano

gen. 28, 2020

L’oficina sectorial d’Hoteleria i Turisme SOIB EHIB ha encetat avui el calendari de job days que organitza cada any per atendre les demandes de personal que reben dels hotels i empreses de les Balears.

Aquest servei, que ofereix el SOIB Empreses, ha seleccionat personal per a ocupar 25 llocs de treball a l’hotel Pure Salt Luxury de Calvià. El grup Mac Hotels necessita cobrir aquestes places per als perfils de cuina, pisos, recepció, neteja i terapeuta per a la propera temporada turística.

El personal tècnic de l’oficina sectorial i el de recursos humans de Pure Salt Luxury Hotels s’han fet càrrec de les entrevistes de preselecció als 96 candidats en el mateix hotel ubicat a la zona de Port Adriano. 

Amb aquest procés, la cadena hotelera obté el mateix dia del job day els currículums de les persones seleccionades i així pot iniciar els contactes al més aviat possible. A més, l’endemà rebrà la relació dels candidats amb la informació laboral acordada a les entrevistes presencials.

La propera jornada de selecció del grup Mac Hotels serà el mes de febrer, a l’hotel Paradiso Garden de la Platja de Palma, on també s’han de cobrir 25 llocs de feina.