Entrevistats més de 30 candidats en el job day de Carrefour a sa Coma

juny 12, 2019

El servei SOIB Empreses ha seleccionat personal per a ocupar 30 llocs de treball per a la cadena d’hipermercats Carrefour a sa Coma. Els perfils que s’ofereixen corresponen a 7 llocs de feina de caixa, 15 de reposició, 2 de venda d’electrodomèstics i 6 llocs a la secció de frescs (carnisseria/xarcuteria, peixateria, fruiteria i forn).

Per a aquest job day s’han citat els candidats a l’Auditori sa Màniga de Cala Millor i en el procés de selecció han intervingut dues tècniques del SOIB i personal de Recursos Humans de la cadena. En acabar, es remetrà una llista única perquè Carrefour en faci la selecció final de la trentena de persones entrevistades. Les contractacions s’executaran durant aquest mes de juny.

Amb l’objectiu de completar les plantilles per a aquesta temporada turística, Carrefour i SOIB EMPRESES han organitzat enguany 3 job days en els quals s’han entrevistat un total de 200 candidats.

L’any passat a través del servei d’Orientació i Intermediació del SOIB, Carrefour seleccionà 207 persones per ocupar diferents llocs de treball als seus establiments de Mallorca.