Entrevistades 236 persones en els dos jobs days del grup MAC HOTELS per cobrir diferents perfils a Sóller i Platja de Palma

febr. 20, 2022

L’oficina sectorial d’Hoteleria i Turisme SOIB EHIB ha convocat el segon job day per al grup Mac Hotels, concretament per als hotels Pure Salt i Paradiso Garden de la Platja de Palma.

Aquest servei, que ofereix el SOIB Empreses, ha seleccionat personal per a ocupar 27 llocs de treball a la cadena Mac Hotels que necessita cobrir aquestes places per als perfils de cuina, pisos, recepció, menjador per a la pròxima temporada turística.

El personal tècnic de l’oficina sectorial i el de recursos humans del grup hoteler s’han fet càrrec de les entrevistes de preselecció als 135 candidats convocats. En total, en els dos jobs days s’han ofert 73 llocs de feina i s’han entrevistat a 236 persones. Amb aquests processos, la cadena hotelera obté el mateix dia de la jornada els currículums de les persones seleccionades i així pot iniciar els contactes al més aviat possible. Igualment, l’endemà rep la relació dels candidats amb la informació laboral acordada a les entrevistes presencials.

Soib Empreses organitza cada any aquestes jornades de selecció per atendre les demandes de personal que reben des de diferents cadenes hoteleres i supermercats de les Illes Balears.