Entrevistats 86 candidats per participar en el programa SOIB Formació amb Compromís de Contractació de l’àrea d’Atenció sociosanitària de l’entitat DomusVi (SARquavitae)

febr. 28, 2020

El SOIB Empreses ha convocat avui un job day per preseleccionar els alumnes que podran participar en el procés de Formació amb Compromís de Contractació de l’àrea d’Atenció sociosanitària, en concret, per fer feina com a cuidador o cuidadora de persones amb discapacitat o dependència en centres sociosanitaris. Es tracta d’un sector que registra una gran demanda de personal qualificat.

A la jornada, que ha tengut lloc  a l’Escola d’Hoteleria, s’han entrevistat 86  persones que optaran a les 45 places de la formació que s’impartirà en les instal·lacions de DomusVi (SARquavitae) als municipis de Palma, Marratxí i Calvià. Els 4 tècnics del Soib i els 3 de l’empresa han fet les entrevistes i després, amb la llista dels alumnes preseleccionats en farà la tria final. Està previst que la formació comenci a principi del mes de març.

Aquesta actuació s’emmarca en la convocatòria SOIB Formació amb Compromís de Contractació  i disposa del cofinançament del Servei d’Ocupació Estatal (SEPE). És la segona vegada que l’entitat DomusVi (SARquavitae) participa en aquest programa que ofereix el certificat de professionalitat de nivell 2 en Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials de 450 hores de durada (370 hores teòriques + 80 hores de pràctiques).               

Una vegada finalitzada la formació, com a mínim un 60 % de les persones que hagin estat aptes seran contractades en alguna de les residències de DOMUS VI(SAR-QUAVITAE). La contractació es farà com a màxim en el termini de 6 mesos des de que acabi la formació i, a més, ha de suposar un augment de la plantilla real de l’empresa.                 

A la convocatòria de 2018, aquesta entitat va contractar un total de 60 alumnes i, en el marc de la Formació amb Compromís de Contractació, el SOIB li va concedir un subvenció de 184.140 euros.