Select Page

El SOIB Empreses ha duit a terme un procés de preselecció de personal per a McDonald’s que ha d’obrir un restaurant a Cala Millor. En concret, necessita cobrir 35 llocs de feina per als perfils d’atenció al client, cuina, bar, caixa i neteja.

El job day ha tengut lloc avui matí, a l’Auditori de sa Màniga de Cala Millor, i s’han entrevistat 88 candidats.

En el procés de selecció, al qual s’han convocat més de 200 persones, hi han pres part 4 tècnics de l’oficina del SOIB de Manacor i 5, per part de la cadena de restaurants.

 

 

AVÍS IMPORTANT

L'empresa on treballes aprova un ERTO? No necessites anar a la teva oficina ni demanar cita: et donarem d'alta automàticament i el SEPE et tramitarà la prestació. Tampoc no necessites renovar la demanda: fins al 30 d’abril ho farem per tu.

Si demanes cita, et telefonarem per, sempre que sigui possible, atendre’t telefònicament amb suport telemàtic perquè no t'hagis de desplaçar. Per a més informació, telefona al 900 101 798 o envía un correo electrónico a laboral@coronavirus.caib.es o a empresa@coronavirus.caib.es

 

AVISO IMPORTANTE

¿La empresa en la que trabajas aprueba un ERTE? No necesitas ir a tu oficina ni pedir cita: te daremos de alta automáticamente y el SEPE te tramitará la prestación. Tampoco necesitas renovar tu demanda: hasta el 30 de abril lo haremos por ti.

Si pides cita, te llamaremos para, siempre que sea posible, atenderte telefónicamente con apoyo telemático para que no tengas que desplazarte. Para más información, llama al 900 101 798 o envia un correo electrónico a laboral@coronavirus.caib.es o a empresa@coronavirus.caib.es

 

.