Entrevistades 40 persones al job day de Mercadona per cobrir 15 llocs a Capdepera i Sant Llorenç des Cardassar

febr. 19, 2019

El servei SOIB Empreses ha convocat el segon procés de selecció de personal d’enguany  per ocupar els 15 llocs de feina de caixers-reposadors que ofereix la cadena de supermercats Mercadona als municipis Capdepera i Sant Llorenç des Cardassar.

En el procés d’entrevista, que ha tingut  lloc a l’Auditòrium de Sa Màniga a Cala Millor s’hi han presentat 40 candidats. Han intervingut tècniques del departament d’Orientació i Intermediació i responsables de recursos humans de Mercadona.  En acabar el procés de selecció, el SOIB remetrà una llista única perquè en faci la tria final. En aquesta convocatòria la disponibilitat d’incorporació és a partir del 2 de maig.

Per una altra banda, s’han prevists per al mes de març dos job days més, un a Menorca per als establiments de Maó i un altre a Eivissa, per als municipis de Santa Eulària, Sant Josep de sa Talaia i Sant Antoni de Portmany.

Aquesta és la cinquena vegada que Mercadona i el SOIB Empreses col·laboren per trobar els perfils més adequats a les necessitats que té aquesta cadena. Entre 2017 i 2018 s’han ofert, en els tres processos fets a Mallorca i Menorca, més de 200 llocs de feina.