Entrevistades 146 persones en les dues jornades de Job Day dels supermercats Mercadona per cobrir diferents perfils a Cala d’Or

des. 1, 2023

L’oficina sectorial d’Hoteleria i Turisme SOIB EHIB ha convocat dues jornades de Job Day, els dies 30 de novembre i 1 de desembre, al Centre Cívic de Cala d’Or, per a la cadena de supermercats Mercadona.

Sebastià Sansó, coordinador del SOIB, i Rafel Batle, Regidor de Turisme, Platges i Activitats Lúdiques de Cala d’Or, acompanyats de Sonia Abellán i Ana Diánez, gerents d’RH de Mercadona, han visitat el Job Day i donat la benvinguda a les persones convocades.

En aquest Job Day s’ha seleccionat personal per a ocupar 76 llocs de treball per als perfils de personal de caixa i personal tècnic auxiliar de manteniment per al nou establiment que s’obrirà en breu a Cala d’Or. El personal tècnic de l’oficina sectorial del SOIB i el de recursos humans de la cadena de supermercats s’han fet càrrec de les entrevistes de preselecció als 142 candidats convocats. Amb aquests processos, l’empresa obté el mateix dia de la jornada els currículums de les persones seleccionades i així pot iniciar els contactes al més aviat possible.

SOIB Empreses i Mercadona col·laboren en processos d’intermediació des de 2019. De llavors ençà, el nombre de llocs de feina coberts gràcies al servei d’intermediació de SOIB Empreses se situa al voltant dels 800 per a aquesta cadena de supermercats.

Un total de 4.291 llocs de feina intermediats al llarg del 2023
L’any 2023 ja s’han convocat 48 Job Day, que suposen una oferta total de 4.291 llocs de feina. SOIB Empreses organitza aquestes jornades de selecció per atendre les demandes de personal que reben des de diferents empreses de les Illes Balears. És un procés àgil que permet trobar un gran nombre de persones candidates en una mateixa jornada.