‘Enganxa’t, un projecte de SOIB Jove Formació i Ocupació que forma i dona feina a 10 persones de Felanitx

des. 22, 2021

10 alumnes-treballadores del projecte ‘Enganxa’t 2021/2022 subvencionat pel SOIB i gestionat per l’Ajuntament de Felanitx han començat a fer feina en la modalitat de formació i aprenentatge durant un període de 12 mesos.

A les instal·lacions del centre de formació de l’Ajuntament, la regidora de Formació i Ocupació, Marta Cano, juntament amb la directora de l’oficina del SOIB del municipi, Catalina Font, i el personal docent han donat avui la benvinguda a l’alumnat de la nova edició del projecte Enganxa’t que els permetrà aprendre la professió de peons de jardineria i de llanterneria.

Els joves, 3 dones i 7 homes, alternaran hores de formació amb treball efectiu. En total són 1.680 hores, 585 de formació i 1.095 de feina. En acabar l’alumnat obtindrà dos certificats de professionalitat de nivell 1 de jardineria i llanterneria.

Aquest projecte de SOIB JOVE Formació i Ocupació finançat pel SOIB amb 214.824 euros compta amb la participació del SEPE, la Garantia Juvenil i el Fons Social Europeu fomenta la contractació de persones menors de 30 anys en situació de desocupació.