Els certificats de professionalitat per a l’ocupació, protagonistes de l’estand del SOIB a la mostra del Dia de les Illes Balears

febr. 26, 2022

Amb el lema «Som Pro» es difonen els avantatges d’aquestes acreditacions oficials i gratuïtes

A partir d’aquest dissabte dia 26 de febrer el Servei d’Ocupació de les Illes Balears, SOIB, disposa d’un estand a la mostra institucional que s’ha organitzat en el marc de la celebració del Dia de les Illes Balears i que tendrà lloc al Parc de la Mar fins a l’1 de març.

Durant quatre dies, el SOIB donarà a conèixer els certificats de professionalitat per a l’ocupació, com es poden obtenir, a quins centres es poden cursar, les accions formatives gratuïtes que estan en marxa, a més d’oferir informació detallada sobre la cartera de serveis.

Enguany, s’ha posat el focus en donar un nou impuls als certificats de professionalitat baix el lema «SOM PRO». Es tracta de mostrar i explicar a tota la ciutadania, empreses i societat, en general, els beneficis i avantatges, els «Pros», d’aquesta acreditació oficial i gratuïta.

Un grup de professionals atendran als visitants que s’acostin a l’estand del SOIB amb un horari de 10.00 a 20.00 hores. La seva feina consistirà a orientar les persones interessades i proporcionar les eines i instruments més útils en funció de les seves necessitats, tant de les possibilitats que ofereixen els certificats de professionalitat per a l’ocupació, com de la cartera de serveis del SOIB.

Totes les activitats del DIA DE LES ILLES BALEARS 2022 es poden consultar a https://diada.caib.es/