El SOIB selecciona personal per a IBEROSTAR per a hotels de les zones
de Palma, Calvià, Santanyí i Alcúdia

G

El grup hoteler ha de cobrir 45 llocs de feina entre personal de recepció, cuina, bar i pisos, a més de 40 places d’animació a través de la xarxa Eures

G

Els terminis per fer la inscripció finalitzen el 14 i 21 de febrer

Els dies 26 i 28 de febrer el SOIB durà a terme una jornada selecció de candidats i candidates per a cobrir 85 llocs de feina per als hotels que la cadena IBEROSTAR té a la zona de Palma, Calvià, Santanyí i Alcúdia.  Ambdós processos de selecció tindran lloc a la seu de la Conselleria de Treball, Comerç i Indústria i les entrevistes les faran de manera conjunta el personal tècnic del SOIB Empreses i d’Iberostar.

Les persones interessades, que han d’estar inscrites al SOIB i complir amb els requisits per a les ofertes de cuina, recepció, bar i pisos, hauran d’emplenar, fins al dia 14 de febrer, un formulari en línia que es troba a la pàgina web del SOIB (www.soib.es). Una vegada feta la preinscripció, i en cas de reunir amb les condicions, els participants rebran una invitació sms per assistir a la jornada d’entrevistes. Aquesta preinscripció i tota la informació sobre la tramitació que cal fer es pot consultar a: goo.gl/XmHfMt.

Per a la primera selecció del dia 26 de febrer, Iberostar ofereix 20 llocs dels perfils de cuina i bar, mentre que per la jornada de dia 28 s’ofereixen 10 llocs de recepció, 15 de pisos i 40 d’animció.

Els hotels del grup Iberostar ubicats a la zona de Palma són Iberostar Bahia Palma, Iberostar Cristina i Iberostar Platja de Palma. De la zona de Calvià les ofertes de feina corresponen als hotels Iberostar Grand Hotel Portals Nous i Iberostar Suit Jardín del Sol.

EURES

Per una altra banda, el dia 28 de febrer el SOIB EURES tambè farà una selecció de personal per cobrir 40 llocs d’animadors/animadores per als hotels de Palma, Santanyí i Alcúdia (Iberostar, Ciudad Blanca, Iberostar Alcudia Park, Ibersotar Albufera, Iberostar Cala Barca, Iberostar Cristina.

Per participar-hi, a més d’estar inscrit o inscrita al SOIB i reunir els requisits, s’ha d’enviar el  currículum vitae  abans del 21 de febrer al correu: eures@soib.caib.es.  En cas de complir amb el perfil, la persona candidata rebrà una invitació sms per assistir a la jornada que tendrà lloc a la seu de la Conselleria de Treball, Comerç i Indústria.

El proper mes de març, el SOIB Empreses durà a terme una altra selecció de personal per a Iberostar, concretament per als hotels de les zones d’Alcúdia, Manacor i Felanitx.

SOIB EMPRESES

El servei de preselecció de personal del SOIB empreses està disponible durant tot l’any i és un dels que registra més sol·licituds. Aquest servei pretén amb aquest tipus d’accions generar noves oportunitats laborals per a les persones aturades i facilitar a les persones inscrites al SOIB la possibilitat de trobar una ocupació millor, alhora que ofereix a les empreses un instrument d’intermediació eficaç per trobar els perfils adequats en funció de les seves necessitats.

En aquesta línia, el SOIB fa la preselecció de personal a través de la base de dades per trobar els candidats més adequats, a més de dur a terme la difusió de les ofertes, proporcionar la informació i fer les entrevistes per facilitar la tasca de contractació.

D’aquesta manera, gràcies al servei d’intermediació SOIB Empreses, al llarg del 2017 empreses com a Carrefour, Mercadona, Primark, Melià, Eroski, LIDL, Globalia, Melchor Mascaró i Thomas Cook han pogut disposar de professionals qualificats i adaptats als perfils requerits.

Servei d’Ocupació de les Illes Balears (SOIB):

Camí vell de Bunyola, 43, 1º – Edifici rotonda Asima

Polígon de son Castelló – 07009 Palma

Telèfon 971784991 – Fax 971784942

Servei d’Ocupació de les Illes Balears (SOIB):

Camí vell de Bunyola, 43, 1º – Edifici rotonda Asima

Polígon de son Castelló – 07009 Palma

Telèfon 971784991 – Fax 971784942

Servei d’Ocupació de les Illes Balears (SOIB):

Camí Vell de Bunyola, 43, 1ª – edifici rotonda Asima

Polígon de son Castelló – 07009 Palma

Telèfon 971784991 – Fax 971784942