El SOIB preselecciona més d’un centenar de candidats per cobrir 85 llocs de feina per a Iberostar

febr. 26, 2018

El SOIB preselecciona més d’un centenar de candidats per cobrir 85 llocs de feina per a Iberostar

S’han seleccionat més de 300 persones per als dos processos de selecció

Per enguany ja s’han programat una dotzena de ‘Job Days’ amb empreses

job day iberostar soib
El Servei d’Ocupació de les Illes Balears (SOIB), mitjançant el servei SOIB Empreses, ha convocat aquest matí un nou procés de selecció de personal per ocupar 85 llocs de feina que oferta la cadena IBEROSTAR. El grup hoteler ofereix 45 llocs de feina entre personal de recepció, cuina, bar i pisos, a més de 40 places d’animació a través de la xarxa Eures per als hotels de les zones de Palma, Calvià, Santanyí i Alcúdia.

Més de 300 persones preseleccionades han estat citades, avui i dimecres, a la seu de la Conselleria de Treball, Comerç i Indústria i a l’Escola d’Hoteleria, a una jornada en què sel’s ha fet una presentació general de l’empresa, una explicació de les característiques dels llocs de treball oferts, de les condicions de les ofertes i dels requisits i s’han fet més d’un centenar d’entrevistes personals amb els candidats i candidates. En ambdós processos de selecció, les entrevistes les han fetes de manera conjunta el personal tècnic del servei SOIB Empreses i d’Iberostar. En concret, hi han intervingut 8 tècnics del departament d’Orientació i Intermediació,així com 4 tècnics de recursos humans del grup hoteler. En acabar el procés de selecció, el SOIB remetrà una llista única a Iberostar perquè en faci la selecció final. Per a la primera selecció d’avui Iberostar oferia 20 llocs dels perfils de cuina i de bar, el SOIB n’ha seleccionat 128 persones, i finalment s’han presentat 75.

A la propera jornada de dia 28 s’ofereixen 10 llocs de recepció, 15 de pisos i 40 d’animació, i en aquest cas, la selecció arriba a 183 persones que compleixen els requisits sol·licitats per aquests perfils. La selecció per cobrir 40 llocs d’animadors/animadores, per als hotels de Palma, Santanyí i Alcúdia, la gestiona el servei SOIB EURES, i tindrà lloc dimecres dia 28, a partir de les 9 h, a la sala de Graus de l’Escola d’Hoteleria fins a les 15.30 h. Per aquesta oferta s’han seleccionat 45 persones i s’han enviat 78 currículums.

Per al total d’aquestes ofertes el SOIB Empreses ha rebut més de 600 formularis. En aquesta ocasió els participants, que han d’estar inscrits en el SOIB i complir amb els requisits de les diferents ofertes, han tramitat la seva participació mitjançant un formulari en línia i, en el cas de les places d’animació han facilitat el currículum vitae al servei SOIB EURES.

El proper mes de març, es durà a terme una altra selecció de personal per a Iberostar, concretament  95 llocs de feina per als hotels de les zones d’Alcúdia i Manacor-Felanitx.

Al llarg de 2017 es varen dur a terme un total de 14 jornades de selecció per a empreses com Melià, Carrefour, Eroski, Mercadona, Lidl i Primark. En aquest any, segons dades del SOIB, dels 8.859 llocs de feina oferts, es varen poder cobrir 7.403, la qual cosa que suposa haver fet al voltant de 40.000 entrevistes de preselecció.

Per enguany ja s’han confirmat més d’una dotzena de jornades de selecció per a empreses de les Illes. Així ho ha expressat el director del SOIB, Pere Torrens, qui ha valorat el bon funcionament dels Job days, esdeveniments que funcionen com a fires especialitzades per a cada unes de les empreses.

Concretament per als mesos de març i l’abril ja s’han programat diversos processos de selecció per gestionar més llocs de feina per als grup hotelers Be Live Hotels, Iberostar, Melià, Thomas Cook i  per a companyies com Mercadona, Eroski  i Carrefour.

Servei d’Ocupació de les Illes Balears (SOIB):

Camí vell de Bunyola, 43, 1º – Edifici rotonda Asima

Polígon de son Castelló – 07009 Palma

Telèfon 971784991 – Fax 971784942

Servei d’Ocupació de les Illes Balears (SOIB):

Camí vell de Bunyola, 43, 1º – Edifici rotonda Asima

Polígon de son Castelló – 07009 Palma

Telèfon 971784991 – Fax 971784942

Servei d’Ocupació de les Illes Balears (SOIB):

Camí Vell de Bunyola, 43, 1ª – edifici rotonda Asima

Polígon de son Castelló – 07009 Palma

Telèfon 971784991 – Fax 971784942