El SOIB preselecciona candidats per a l’hipermercat Carrefour de sa Coma

juny 6, 2018

El SOIB Empreses ha organitzat un nou procés de preselecció de candidats i candidates per a l’hipermercat de Carrefour en sa Coma (Sant Llorenç des Cardassar), amb l’objectiu de cobrir un total de 29 llocs de treball per a aquesta temporada turística.

En aquesta ocasió, els perfils que se sol·liciten són 5 llocs de treball en línia de caixes, 14 per a reposició, 2 per a venda d’electrodomèstics i 8 per a seccions de frescos (carnisseria, xarcuteria, peixateria i plats preparats)

Les persones seleccionades rebran una invitació del SOIB a través d’SMS per assistir a les jornades de selecció que tindran lloc aquesta primera setmana de juny, a l’Auditori de sa Màniga(Cala Millor) i a l’hipermercat de sa Coma.

Per segon any consecutiu, la intermediació del SOIB Empreses ha facilitat a la cadena d’hipermercats completar el procés de contractació de 224 persones per a la campanya d’estiu. A través del web del SOIB s’han escollit més de 1.300 candidatures, s’han citat 912 persones per als processos de selecció, en els que s’han presentat 428 i, finalment, s’han remès a l’empresa 279 candidatures. La pròxima selecció de sa Coma serà la quarta en la qual col·laboren els tècnics del SOIB.

L’any passat Carrefour va seleccionar, a través del SOIB, 207 persones per ocupar llocs de treball als establiments de Mallorca.