El SOIB participa en una trobada d’empreses a Felanitx per compartir experiències i coneixements en la gestió de personal

maig 24, 2024

Vint-i-tres empreses de diferents sectors econòmics van prendre part en l’esdeveniment, que va ser organitzat per S’Algar Centre de Formació i Càrniques Sunyer, amb la col·laboració del SOIB.

La trobada, titulada “Com afrontar el complex mercat laboral”, va tenir lloc al Conservatori de Música de Felanitx. Es varen reunir vint-i-tres empreses de Felanitx, Porto Colom i voltants de diversos sectors, des d’agroalimentari a nàutica o hoteleria amb l’objectiu d’abordar els reptes actuals i futurs en la gestió dels recursos humans.

A més de les empreses, hi van participar la directora del SOIB, Catalina Jiménez, i el regidor de Comerç i Emprenedoria, Indústria, Fires i Mercats de l’Ajuntament de Felanitx, Rafel Rubio.

La sessió va ser inaugurada per Maria Lluïsa Bennàssar Barceló, directora comercial del Centre de Formació S’Algar. Des de la seva experiència i col·laboració amb les empreses en projectes de formació dual, va destacar la importància del capital humà.

Durant l’esdeveniment, es va exposar l’experiència en gestió de recursos humans de Càrniques Sunyer, empresa que ha guanyat dos premis empresarials per la gestió de talent, situant a les persones al centre i alineant les estratègies d’empresa amb les necessitats dels treballadors i treballadores.

La directora del SOIB, Catalina Jiménez, va concloure la sessió destacant la importància d’aquestes trobades que ajuden a posar en comú les bones pràctiques i conèixer les realitats de cadascuna de les empreses. Va subratllar dues peces bàsiques com a elements clau: les persones, que són el motor imprescindible en tota organització, i la formació, que permet el progrés i la millora contínua. També va agrair a les empreses organitzadores i participants la seva feina diària en la creació de cultura d’empresa amb motivació, col·laboració, confiança i treball en equip. “Sabeu fer màgia”, va concloure.