El SOIB participa en la tercera edició del Fòrum d’empreses “Connecta’t” organitzat per la Fundació Deixalles

El director general d’Ocupació i Economia, Llorenç Pou, i el director del SOIB, Pere Torrens, han participat en el III Fòrum d’Empreses “Connecta’t”, que organitza el Servei d’Orientació Laboral Okupa’t (cofinançat pel Servei d’Ocupació de les Illes Balears i la Unió Europea-Fons Social Europeu).

L’objectiu d’aquesta trobada és facilitar espais de pràctica d’entrevista laboral a les persones demandants de feina i crear noves oportunitats d’ocupació, al mateix temps que s’intenta cobrir les necessitats de les empreses col·laboradores.

El Servei d’Orientació Laboral connecta persones amb els perfils idonis a possibles llocs vacants a les empreses i crea un espai de connexió per a l’entrenament i desenvolupament de les entrevistes personals.

Un centenar de persones usuàries del servei d’orientació de Deixalles han assistit a l’esdeveniment que ha tengut la participació de les empreses següents: Hotel Valldemossa, Som Hotels, Mac Hotels-Pure Salt, Puro Group, Cecosa-Eroski, Fundació Laboral de la Construcció, Agroilla, Novaedat-Grupo 5, Grupo Cap Vermell, Melchor Mascaró, Click Rent a Car, Hoteles Globales, OK Group.

Una novetat d’aquesta tercera edició del Fòrum “Connecta’t” són les dues conferències/xerrades per reactivar les accions de recerca activa de feina de les persones participants.

SOIB- FUNDACIÓ DEIXALLES

Processos d’inserció per a l’ocupació, convocatòria 2017-2018

Okupa’t és un projecte d’inserció per a l’ocupació dirigit al col·lectiu vulnerable i desenvolupat a Mallorca i Eivissa. Està confinçat pel SOIB i el FonsSocialEuropeu i,enelcasdeMallorca,téunaduradade2anysi finalitzarà el pròxim 31 de desembre. Els municipis d’intervenció permanent del projecte són: Palma, Calvià, Inca, Capdepera i Felanitx. L’aportació total de SOIB puja a 1.069.648,32 €. Durant aquests dos anys, la previsió del nombre total d’usuaris per atendre és de 608 i els usuaris per inserir 122.

El projecte Okupa’t també es du a terme a Eivissa amb una aportació total del SOIB de 239.263,44 €, durant 2 anys, i es desenvolupa a Sant Antoni de Portmany (Sant Rafel) i a EIVISSA–Vila.

SOIB Jove Formació i Ocupació –Garantia Juvenil

Per altra banda, actualment s’està executant amb el suport del SOIB, el projecte Dona-li sa volta que promou la reutilització de residus i materials per aconseguir disminuir el percentatge de materials que van a rebuig i les emissions de co2. Es tracta d’un projecte en el qual participen 10 persones del programa SOIB Jove –Formació i Ocupació i disposa d’una inversió de 178.981 €.

Servei d’Ocupació de les Illes Balears (SOIB):

Camí vell de Bunyola, 43, 1º – Edifici rotonda Asima

Polígon de son Castelló – 07009 Palma

Telèfon 971784991 – Fax 971784942

Servei d’Ocupació de les Illes Balears (SOIB):

Camí vell de Bunyola, 43, 1º – Edifici rotonda Asima

Polígon de son Castelló – 07009 Palma

Telèfon 971784991 – Fax 971784942

Servei d’Ocupació de les Illes Balears (SOIB):

Camí Vell de Bunyola, 43, 1ª – edifici rotonda Asima

Polígon de son Castelló – 07009 Palma

Telèfon 971784991 – Fax 971784942