El SOIB-EURES selecciona professionals d’hoteleria per fer feina la temporada d’hivern a Àustria

nov. 8, 2018

20 aspirants opten a un lloc de feina en el sector turístic i de l’hostaleria

Aquestes ofertes enriqueixen l’experiència professional i el perfeccionament d’idiomes

El Servei d’Ocupació de les Illes Balears (SOIB) mitjançant EURES (Xarxa de Serveis d’Ocupació Europeus) han seleccionat a Palma professionals del sector turístic i de l’hostaleria per ocupar un dels llocs de treball que el Servei d’Ocupació Austríac (AMS), la Cambra de Comerç d’Àustria i empreses de Salzburg ofereixen per a la temporada d’hivern 2018-19, entre desembre i abril.

Dels 40 aspirants, se n’han seleccionat una vintena els quals han participat en la selecció de personal i han acreditat capacitat per comunicar-se en el nivell d’alemany i amb experiència laboral en el sector turístic. Les ofertes de feina estan dirigides principalment a professionals de l’hostaleria.

En aquesta convocatòria s’han sol·licitat 180 llocs de feina, en concret: 60 per a cuina, 85 per a sala a restaurant, bar o hotel, 10 per a recepció i 25 per a servei de pisos. Es tracta d’ofertes laborals de temporada que enriqueixen la formació professional, alhora que milloren el currículum i, per tant, constitueixen una experiència laboral que té retorn.

El grau de satisfacció dels seleccionats de la convocatòria de l’any 2017 va ser elevat perquè  aprofiten l’hivern per treballar i després tornar per continuar amb la temporada d’estiu aquí. És una forma de nodrir el currículum i al mateix temps adquirir competències transversals.

Durant la jornada les empreses participants i el Servei d’Ocupació Austríac (AMS) han explicat les oportunitats de feina, especialment en els estats federats de Salzburg i s’han presentat les vacants concretes.