El servei SOIB Empreses entrevista 32 persones candidates en el job day d’Eroski per cobrir llocs de feina a Eivissa

març 3, 2020

El servei SOIB Empreses ha convocat el primer procés de selecció d’enguany per a la cadena de supermercats Eroski que necessita personal per cobrir 157 llocs de feina a Eivissa.

En concret, per a aquesta temporada turística s’ofereixen 70 llocs de feina de caixa/reposició, 57 a la secció de frescs (carnisseria/xarcuteria, peixateria, fruiteria i forn) i 30 per al magatzem per fer feina a les poblacions d’Eivissa vila, Sant Antoni de Portmany, Sant Josep de sa Talaia i Santa Eulària des Riu.

En aquest job day, organitzat al Centre de Formació BlancaDona, s’han entrevistat 32 candidats i hi han intervingut 2 tècnics del departament d’Orientació i Intermediació, així com personal de recursos humans de l’Eroski. La contractació està prevista a partir del mes d’abril.

Per una altra banda, Eroski ha de seleccionar properament un total 477 llocs de feina per a diferents zones de Mallorca i els perfils professionals que es necessiten cobrir són de caixa/reposició, de la secció de frescs (inclou carnisseria-xarcuteria, peixateria, fruiteria i forn) i de personal de magatzem.

Les ofertes s’han distribuït entre:

  • 195 llocs de feina a la zona de Palma (inclou les poblacions de Palma, Binissalem, es Portitxol, es Coll d’en Rabassa, Can Pastilla, Sometimes, s’Arenal, Son Verí, Santa Ponça, Bendinat, Andratx, Port d’Andratx i Palmanova).
  • 147 llocs de feina a la zona de Manacor (inclou les poblacions de Manacor, Son Servera, Porto Cristo, Cala Millor, Artà, Capdepera, Cala Rajada, Felanitx, Portocolom, Cala d’Or, Santanyí, Colònia de Sant Jordi i Campos).
  • 125 llocs de feina a la zona d’Alcúdia (inclou les poblacions de Can Picafort, Pollença, sa Pobla i Inca).

Les properes preseleccions s’han programat dins el mes de març. En total, l’oferta de feina dels cinc job days d’Eroski per a totes les illes arribarà als 624 llocs.