El SOIB entrevista 140 candidats en el segon job day d’EROSKI

març 25, 2019

El servei SOIB Empreses ha convocat el segon procés de selecció de personal per cobrir 185 llocs de feina que ofereix la cadena de supermercats Eroski a la zona de Palma (es Portitxol, es Coll d’en Rabassa, Can Pastilla, Sometimes, s’Arenal), Llucmajor (Son Verí), Calvià (Santa Ponça, Bendinat, Palmanova), Binissalem, Andratx i Port d’Andratx.

En concret, s’ofereixen 70 llocs de feina de caixa-reposició, 85 llocs de feina a la secció de frescs (carnisseria/xarcuteria, peixateria, fruiteria i forn) i 30 d’operari per al magatzem. Les contractacions començaran a partir d’abril.

Més de 200 persones preseleccionades han estat citades a la Conselleria de Treball en dos torns. En el job day s’ha fet una presentació general del grup Eroski, una breu explicació de les característiques dels llocs de treball que s’han de cobrir i una entrevista personal amb els candidats presentats. En acabar, SOIB Empreses remetrà una llista única perquè en faci la selecció final.

En aquest segon job day amb el grup Eroski, s’han entrevistat 140 candidats i hi han intervingut 5 tècniques del departament d’Orientació i Intermediació, així com 2 tècniques de recursos humans de l’empresa.

La darrera preselecció s’ha programat per a dia 10 d’abril per optar als 147 llocs de feina dels supermercats de Manacor, Son Servera, Artà, Capdepera, Felanitx, Santanyí i Campos.

En total, per a aquesta temporada turística l’oferta de feina dels tres job days d’Eroski arriba als 457 llocs.