El servei SOIB Empreses ha convocat aquest matí un procés de selecció de personal per ocupar 125 llocs de feina que ofereix la cadena de supermercats Eroski a Can Picafort, Pollença, sa Pobla i Inca. En concret, s’ofereixen 80 llocs de feina de caixa-reposició i 45 de la secció de frescos (carnisseria/xarcuteria, peixateria, fruiteria i forn) per a la temporada turística de 2019.

Més de 200 persones preseleccionades han estat citades, a la Casa de Cultura d’Alcúdia en dos torns. En el job day s’ha fet una presentació general del grup Eroski, una breu explicació de les característiques dels llocs de treball oferts i una entrevista personal amb els candidats presentats. En acabar el procés de selecció, el SOIB remetrà una llista única perquè en faci la selecció final. Les contractacions començaran a partir d’abril.

A la primera selecció d’enguany que es fa amb el grup Eroski, el SOIB ha entrevistat 105 candidats. Hi han intervingut 4 tècniques del departament d’Orientació i Intermediació, així com 2 tècniques de recursos humans de l’empresa.

La propera jornada serà el dia 25 de març, a la seu de la Conselleria de Treball, per cobrir 185 llocs de feina per als supermercats de la zona de Palma, Binissalem, Calvià i Andratx.

La darrera preselecció s’ha programat per a dia 10 d’abril per optar als 147 llocs de feina dels supermercats de Manacor, Son Servera, Artà, Capdepera, Felanitx, Santanyí i Campos.

En total, l’oferta de feina dels tres job days d’Eroski és de 457 llocs.