El SOIB entrevista 105 candidats per cobrir llocs de feina per als supermercats Eroski

març 19, 2019

El servei SOIB Empreses ha convocat aquest matí un procés de selecció de personal per ocupar 125 llocs de feina que ofereix la cadena de supermercats Eroski a Can Picafort, Pollença, sa Pobla i Inca. En concret, s’ofereixen 80 llocs de feina de caixa-reposició i 45 de la secció de frescos (carnisseria/xarcuteria, peixateria, fruiteria i forn) per a la temporada turística de 2019.

Més de 200 persones preseleccionades han estat citades, a la Casa de Cultura d’Alcúdia en dos torns. En el job day s’ha fet una presentació general del grup Eroski, una breu explicació de les característiques dels llocs de treball oferts i una entrevista personal amb els candidats presentats. En acabar el procés de selecció, el SOIB remetrà una llista única perquè en faci la selecció final. Les contractacions començaran a partir d’abril.

A la primera selecció d’enguany que es fa amb el grup Eroski, el SOIB ha entrevistat 105 candidats. Hi han intervingut 4 tècniques del departament d’Orientació i Intermediació, així com 2 tècniques de recursos humans de l’empresa.

La propera jornada serà el dia 25 de març, a la seu de la Conselleria de Treball, per cobrir 185 llocs de feina per als supermercats de la zona de Palma, Binissalem, Calvià i Andratx.

La darrera preselecció s’ha programat per a dia 10 d’abril per optar als 147 llocs de feina dels supermercats de Manacor, Son Servera, Artà, Capdepera, Felanitx, Santanyí i Campos.

En total, l’oferta de feina dels tres job days d’Eroski és de 457 llocs.