El SOIB Empreses entrevista 223 persones a la primera jornada de preselecció per cobrir 69 llocs a Mercadona

febr. 17, 2020

Mercadona selecciona personal de supermercat amb perfil de caixa i reposició per a diferents zones de Mallorca, en concret el primer job day convocat avui correspon a les zones de Palma i  Calvià.

Per això, el servei SOIB Empreses ha organitzat un nou procés de selecció de personal per a aquest estiu amb l’objectiu d’ocupar els 69 llocs de feina de caixers-reposadors per a la cadena de supermercats.

En el primer job day d’enguany de Mercadona, s’han citat, en dos torns, 223 persones a la seu de la Conselleria de Transició Energètica i Sectors  Productius per fer les entrevistes personals amb els candidats presentats. 10 tècniques del departament d’Orientació i Intermediació i dues responsables de recursos humans de Mercadona s’han encarregat d’entrevistar els candidats. Com és habitual, en acabar, el SOIB remetrà una llista única perquè l’empresa en faci la tria final.

Les ofertes de feina es distribueixen entre els 56 llocs per als establiments de Palma i 13 per a Calvià. Les contractacions previstes començaran a partir del 2 d’abril a Calvià i del 2 de maig a la zona de Palma.

La propera preselecció tendrà lloc el 26 de febrer a l’Auditòrium de sa Màniga per optar als 21 llocs de caixa i reposició dels supermercats de Manacor, Cala Millor i Cala Rajada.

En total, SOIB Empreses planificarà 4 job days més per a Mercadona per a diferents zones de Mallorca (Manacor, Cala Millor, Cala Rajada, Llucmajor, Campos, Alcúdia i Can Picafort) per ocupar 124 llocs del perfil de caixa i reposició. A més, a Eivissa encara hi ha en període d’inscripció una oferta de 20 llocs més i en preparació, Menorca. Per tant, l’oferta total per a la propera temporada d’estiu apuja a més de 200 llocs.