El SOIB Empreses entrevista més de 170 persones a la jornada de preselecció per cobrir 81 llocs a Mercadona

febr. 12, 2019

El servei SOIB Empreses ha convocat un nou procés de selecció de personal per ocupar els 81 llocs de feina de caixers-reposadors que ofereix la cadena de supermercats Mercadona als municipis de Palma i Calvià.

A la primera jornada de selecció d’enguany, el servei ha citat en dos torns més de 200 persones a la seu de la Conselleria de Treball, Comerç i Indústria, per fer les entrevistes personals amb els candidats presentats que han superat els 170. En acabar el procés de selecció, el SOIB remetrà una llista única perquè en faci la tria final. Les ofertes de l’empresa es distribueixen entre els 66 llocs per als establiments de Palma i 15 per a Peguera i Palmanova (Calvià). Les contractacions començaran a partir de l’1 d’abril a Calvià i del 2 de maig a Palma.

En el procés d’entrevista hi han intervingut 5 tècniques del departament d’Orientació i Intermediació i dues responsables de recursos humans de Mercadona. La propera selecció tendrà lloc el 19 de febrer a Cala Millor per optar als 15 llocs de caixa i reposició dels supermercats de Capdepera i de Sant Llorenç des Cardassar. En aquesta convocatòria la disponibilitat d’incorporació també és a partir del 2 de maig.

Per una altra banda, s’han prevists per al mes de març dos job days més, un a Menorca per als establiments de Maó i un altre a Eivissa, per als municipis de Santa Eulària, Sant Josep de sa Talaia i Sant Antoni de Portmany.

Aquesta és la quarta vegada que Mercadona i el SOIB Empreses col·laboren per trobar els perfils més adequats a les necessitats que té aquesta cadena. Entre 2017 i 2018 s’han ofert, en els tres processos fets a Mallorca i Menorca, més de 200 llocs de feina.