El SOIB Empreses entrevista 167 persones a la primera jornada de preselecció per cobrir 100 llocs a Mercadona de Palma i Calvià

febr. 22, 2022

Mercadona selecciona personal de supermercat amb perfil de caixa i reposició per a diferents zones de Mallorca, en concret el primer job day convocat avui correspon a les zones de Palma i Calvià.

Per això, el servei SOIB Empreses ha organitzat un nou procés de selecció de personal per a aquest estiu amb l’objectiu d’ocupar els 100 llocs de feina de caixa-reposició per a la cadena de supermercats.

En el primer job day d’enguany de Mercadona, s’han citat, en dos torns, a les persones interessades a la seu de la Conselleria de Transició Energètica,  Sectors Productius i Memòria Democràtica per fer les entrevistes personals. Un equip de sis persones del departament d’Orientació i Intermediació i dues responsables de recursos humans de Mercadona s’han encarregat d’entrevistar als convocats. Com és habitual, en acabar, el SOIB remetrà una llista única perquè l’empresa en faci la tria final.

Les ofertes de feina es distribueixen entre els 50 llocs per als establiments de Palma i 50 per a Calvià. Les contractacions previstes començaran a partir del 4 d’abril fins al 2 de maig.

La propera preselecció tendrà lloc el 8 de març a l’auditori de sa Màniga per optar als 20 llocs de caixa i reposició dels supermercats de Manacor, Cala Millor i Cala Rajada.

En total, SOIB Empreses ha planificat 3 jobs days més per a Mercadona per a diferents zones de Mallorca (Manacor, Cala Millor, Cala Rajada, Alcúdia, Can Picafort, Llucmajor i Campos ) per ocupar 183 llocs del perfil de caixa i reposició. A més, s’han de sumar les dues jornades de selecció que es faran a Eivissa i a Menorca amb una oferta de 60 llocs més per a cada illa.

Per tant, a totes les Illes l’oferta total de Mercadona per a la pròxima temporada d’estiu apuja a 303 llocs.